Over 100% skat på flyrejser

Skatter og tillæg udgør halvdelen af flybilletten

Erhvervslivet må ofte betale mere i skatter, afgifter og brændstoftillæg end den rene flypris. Luftfartsselskaberne egne tillæg er steget markant de seneste år.

epn

Endnu en malkeko for tyveknægtene i folketinget. Staten skal have mere i afgift, end flyselskabet får for at flyve dig. Hvis du kører i statens bumletog får du tilskud til billetten fra skatteyderne, men hvis du flyver i et privat selskab skal du brandbeskattes ! Hvor er logikken ? Nå ja, staten vil gerne begrænse befolkningens rejser til udlandet. Det kunne jo være de fandt ud af at de kunne få lov at beholde flere af deres egne penge i udlandet, og flyttede. Lad os håbe mange gør lige det. Køb en enkeltbillet (med 100% dansk skat oveni) betragt det som en farvelgave, og forlad dette skattehelvede men du stadig er ung.

Læs mere på Travelbroker.dk

2 Replies to “Over 100% skat på flyrejser”

  1. Jeg tror at du har misforstået artiklen. Artiklen er et angreb på flyselskaberne for at skjule de reelle omkostninger og blot kalde mange af omkostninger skatter og afgifter. Hvis du ser kolonerne igennem vil du se at der ud over alm. moms ikke falder nogle penge af til staten. Staten skal have skylden for meget, men ikke at flyselskaberne vælger at kalde halvdelen af billetprisen for “Skatter og afgifter”

Lukket for kommentarer.