www.checkjobnet.dk

jobcenter.jpg

Der er stor interesse for et lille computerprogram, der kan hjælpe ledige med at opfylde kravet om aktiv jobsøgning……

….Programmet logger på den offentlige jobportal Jobnet, og sender helt automatisk fire ansøgninger om ugen med vedhæftet cv til arbejdsgiverne – det er nemlig regeringens krav til arbejdsløse på dagpenge, at de på den måde beviser at de står til rådighed for arbejdsmarkedet….

….HK anbefaler programmet til ledige….

Samarbejdspolitiken

Man kan se at der er gået mange timer i udviklingen af www.checkjobnet.dk – et program til at håndtere svindel med skatteydernes penge. De statsstøttede A-kasser bifalder og støtter svindelsen – og jeg undrer mig over at den offentlige arbejdsformidling ikke er lukket for længst. Fyr alle ansatte på Jobcentrene, ansat medarbejderne i rigtige private job, tag de sparede penge og giv den i skattelettelser, skatteyderne kan så spare op eller købe varer, virksomhederne kan så ansætte flere “arbejdsløse” til at producere – problem løst ! Hvor svært kan det være ?

3 Replies to “www.checkjobnet.dk”

  1. Den gang jeg stod uden job (og de modsat i dag, ikke hang på træerne), var ambejdsmarkedscenteret ikke til meget nytte.

    Jeg fik selv skaffet mig job via vikarbureauer, som virkeligt kan det som vi giver jobcentrene offentlig finansiering til.

    Nedlæg jobcentrene og lad vikarbureauerne, klare det istedet for. De er meget bedre til det, og koster ikke nogen skattekroner. Tværtimod er de rentable forretninger, modsat offentlige institutioner… 😛

  2. Subpomo. Forklar hvad du mener. Det er da nemlig så simpelt, jeg har aldrig haft behov for en “arbejdsformidling” og jeg har arbejdet i flere lande gennem tiden.

Lukket for kommentarer.