DF blokerer for skattelettelser

kniv_i_ryggen.jpg

Socialdemokraterne vil sænke topskatten

Flittige danske lønmodtagere skal ifølge Socialdemokraterne betale mindre i skat af den sidst tjente krone…..

…Dansk Folkeparti holder fast i, at det er de laveste indkomster, der skal tilgodeses, hvis skatten på arbejde sænkes…..

Børsen
epn
Business
DR

dansk_folkeparti.jpg

Dansk Folkedanserparti er partiet for de dummeste mennesker i kongeriget. Jeg foreslår at en eller andet forsker finder ud af sammenhængen mellem IQ og den måde de stemmer på..

9 Replies to “DF blokerer for skattelettelser”

 1. Jeg tror såmænd at vi dummeste mennesker i kongeriget er meget enige med dig:)

  Vi vil bare gerne have dækket udgifterne til indvandrerbyrden, eller helst afskaffet den, inden vi solder pengen op en gang til.

  Men hvis det var dem med de laveste indkomster der først fattede det, så er det vel også rimeligt at de først får skattelettelser?

 2. Det er en dum diskussion, for det er så enkelt at give ALLE en massiv skattelettelse: Indfør en flad skat på 13%, og så bliver alting meget bedre.

  apopov

 3. Der var faktisk en gang, hvor Pia gik ind for skattelettelser til ALLE..nyd blot et lille uddrag her fra Fremskridtsdagene:

  “Lige til Nationalmuseet

  Selvangiveriet har været over os. Masser af uproduktiv tid er anvendt til granskning og udfyldning af mange og ofte uforståelige rubrikker.

  Regeringen og Socialdemokratiet har stukket hovederne sammen i håb om at kunne barsle med en skattereform. Men per tradition ved vi, at når Socialdemokratiet er indblandet, forsvinder regeringens egne forslag. (Spørg Venstre).

  En skattereform bør gøre det lettere at være dansker. Det kan gøres ved at sørge for skattelettelser gennem en forhøjelse af den skattefri bundgrænse, kombineret med kraftige besparelser på den offentlige overkapacitet. Efter Z-recept.

  I løbet af få år vil næsten alle så blive skattefri, og et eksemplar af selvangivelsen vil kunne hænges op på Nationalmuseet, som et afskrækkende eksempel på den tid, hvor danskerne måtte betale skat for at arbejde.

  Pia Kjærsgaard”.

  Kilde: Fremskridt nr. 03/marts 1985

 4. Jeg stemmer på DF, fordi jeg ved at Lars Løkkes smøger og bajere, er peanuts i forhold til de 200-300 milliarder kroner indvandringen koster os. For da ikke at tale om de ulykker, vi endnu ikke har set, men som garanti vil ske.

  Jeg tror ikke på Helle – med øjne som to negerrøvhuller – vil os noget godt. Hun vil have magt, til at gøre det af med os sidste frie danskere. Bare magt. Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt – Magt.

  Så jeg stemmer på DF. Der findes de 3 sidste velbegavede danske politikere.

  Mvh. Børge.

 5. Ku´du ikke lige forklare hvor du vil hen med det spørgsmål – om DF vælgere er dummere end SF og EHL vælgere?

 6. SF og EHL vælgere er gemene tyveknægte, men begavede nok til at vide de befinder sig på venstrefløjen – DF’s vælgere tror de er produktive borgerlige vælgere, men i virkeligheden forswvarer de bare deres gamle ret til være de eneste der må nasse på de produktive. De ser al indvandring som en trusel mod deres efterløn.. Efterløn eller indvanding er et fedt for mig, det er tyveri af mine penge under alle omstændigheder.

Lukket for kommentarer.