Klaphat nationen Danmark

Skatteborgere får stor regning for ungdomshus

Danskerne får en regning på 144 mio. kr. for balladen om et ungdomshus i København.

JP

Og til sammenligning:

“Danmark er bare et rigtigt, rigtigt kedeligt sted at være, hvis man er afhængig af dygtige folk”

It-virksomheder, finansinstitutter, forsikringsselskaber, revisionsselskaber og kommunikationsbureauer kan ikke finde nok kloge hoveder i Danmarks hovedstad. Høje skatter og besværlige indrejsemuligheder gør, at de hellere vil arbejde i andre lande.

180

En nation af efterlønnere, forkælede snotunger og hylende madammer. Og ifølge genierne fra DF skyldes det hele indvandringen. Øhh..ok så..

6 Replies to “Klaphat nationen Danmark”

 1. Det kan synes overflødigt at nævne det, men selvfølgelig vil ingen højtuddannede fra udlandet flytte til Danmark.

  For at få samme levestandard i Danmark som f.eks. i USA, skal en civilingeniør (det er det, jeg kender til) have en bruttoløn på over 2 millioner om året. Selv jeg, som er meget højtuddannet og med en vældig fin jobtitel, har kun, så jeg kan bo i et gammelt forfaldent hus og køre i en gammel brugt bil.

  Når fede hjernedøde SOSU’er efter skat har det samme som en civilingeniør, hvem fanden gider da at uddanne sig?

  Danmark er et kællingeficeret socialistisk fallitbo. Vejen ud af sumpen finder vi sikkert først, når vi har været helt nede og vende.

  Jeg anbefaler altid alle unge mennesker at søge bort. Danmark har ingen fremtid.

  I øvrigt giver jeg ikke en hujende fis for 180 graders jammer. Det er ikke it-virksomheder, finansinstitutter, forsikringsselskaber, revisionsselskaber og kommunikationsbureauer vi har brug for. Vi har brug for fabrikker, der kan producere varer, som folk vil købe af egen vilje. Varer vi kan eksportere. Steder hvor alle kan finde meningsfyldt arbejde. Vi kan ikke leve af at låne hinandens penge og lave hjemmesider.

  Mvh. Børge.

 2. Børge, for fanden altså. Jeg er normalt uhyggelig enig med dig, men at påstå at vi ikke har brug for IT-virksomheder, finansinstitutter, forsikringsselskaber mv. er altså rent knald.

  At det udelukkende er produkter fremstillet på en fabrik som kan eksporteres og som folk vil købe, er helt til hest.

  Hvordan tror du den PC du sidder ved nu virker? Det nytter ikke bare at have en kasse med printkort, der skal altså også noget logik ind som kan få lortet til at virke. Det er bl.a. det de danske IT-virksomheder laver.

  Jeg arbejder selv med IT, og skulle hilse og sige, at det i høj grad egner sig til eksport. Faktisk er det en langt bedre forretning end eksport af gryder, cykler og hvad ved jeg.

  Det er jo fuldstændigt ligegyldigt om en vare er fysisk, virtuel eller består af en serviceydelse, så længe man får penge for den.

  I øvrigt, hvordan har du tænkt dig dine fabrikker skal fungere, hvis de ikke havde IT til fx at styre produktionen og effektivisere arbejdsprocesserne?

  Hvordan vil du financiere dine fabrikker uden finansinstitutter? Hvis din fabrik brænder, vil du så bare gå konkurs, eller ville det så ikke være rart med en forsikring?

  IT-virksomheder, banker, forsikringsselskaber mv. har en funktion og eksisterer udelukkende fordi der er brug for dem. Der er jo ingen som tvinger deres serviceydelser ned i halsen på os.

 3. Børge, jeg glemte at sige, at jeg i øvrigt er fuldstændig 100% enig med dig frem til det sidste afsnit.

  Danmark er et socialistisk fallitbo som du skriver, og det kan kun gå for langsomt med at komme ud.

 4. Til Porcupine

  Når man skal slippe overtrykket ud, får man ikke altid alle detaljer med. Hvad jeg mente var, at vi har rigeligt med finansielle virksomheder og firmaet der laver hjemmesider. Sidstnævnte er hvad man almindeligvis forstår ved IT. Når der skal prioriteres kommer disse virksomheder længere nede efter min mening.

  Iøvrigt er jeg da helt enig med dig i, at det da ville være fremragende med nogle virksomheder der laver elektronik, men sagen er den ganske enkle, at Danmark er under afvikling som elektronikland. Som højteknologisk land i det hele taget. For 50 år siden havde vi masser af virksomheder, der lave fremragende elektronik. Nu om dage er det ved at være slut. Af, hvad vi kunne kalde tekniske IT virksomheder som GIGA og Ollicom, er der stort set ikke flere. I en by som Aarhus er der kun én af typen, og den er på bistand.

  Vi skal til at tage os sammen, så folk kan få ordentligt arbejde.

  Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.