Du har glemt dine lommepenge

Danskere glemmer deres feriepenge

Mens indbetalingerne til Feriekonto er vokset med 40 pct. de seneste tre år, er antallet af uhævede feriekroner vokset med næsten 70 pct. til små 60 mio. kr. Beløb på helt op til 40.000 kr. er blevet »glemt«, lyder det fra Arbejdsdirektoratet.

Berlingske

De danske babyer glemmer hente deres ferielommepenge hos moar. Husk at spørge moar om lov, næste gang du skal holde ferie.

7 Replies to “Du har glemt dine lommepenge”

 1. Feriepengene er ganske rigtigt den værste form for formynderi, vi har her i landet. Og Gud ved, at vi har MANGE former, så det siger ikke så lidt.

  apopov

 2. Personligt tror jeg, at feriepengesystemet er anlagt for at folk skal glemme deres penge, så Svend Auken og resten af forbryderne kan stjæle dem bagefter.

  Helt ærligt.

  Børge.

 3. Med til historien hører at det bedre kan betale sig at hæve kontanthjælp, så det er ren spekulation i hvor sugerøret er mest effektivt.

 4. Få at få luft overfor dette tåbelige formynderi, gentager jeg lige min kommentar fra 180 grader:

  Det er en helt ubegribelig barnepigementalitet der her er tale om.

  Hvorfor kan man ikke få sine egne penge udbetalt, med mindre man holder ferie efter nogle fastlagte politiske rammer?

  Hvad er det der gør at en flok nævennyttige politikere mener, de ved bedre end mig selv og min familie, hvornår vi skal holde ferie?

  Det er jo et fuldstændigt latterligt bureaukrati som er i spil her, optjeningsår, ferieår, feriekort, stempler fra tidligere og nuværende arbejdsgivere, og hvad fanden ved jeg.

  Det er fuldstændigt sindssygt, at vi skal leve efter nogle totalt forældede regler, og ikke bare selv må finde ud af hvornår vi holder ferie og til hvad og hvornår vi vil bruge vores egne penge.

  Hvad rager det politikerne om jeg holder 3 ugers ferie det ene år og 7 det næste?

  Hvor mange offentlige skrivebordspampere er mon beskæftiget med at holde dette latterlige cirkus i luften?

 5. Tjahh jeg er også tvunget til at afholde min restferie nu, da mine sidste penge ellers går tabt. Resultatet er nu, at nogen må komme ind på overarbejde, og klare det jeg med glæde ville have gjort. Hvis keg bare kunne have fået MINE EGNE OPSPAREDE PENGE i hånden. Hvor er det dog latterligt!.

Lukket for kommentarer.