Landsforeningen for udbrændte

Email til Landsforeningen for udbrændte

Kære Landsforeningen for udbrændte,

Jeg er så træt og helt brændt ud. Jo mere jeg arbejder, jo flere står i kø for at få del i de penge jeg prøver at tjene – det virker som en ondt cirkel. På mit arbejde gider færre og færre arbejde fordi flere og flere holder fri med latterlige undskyldninger eller går på deltid fordi de alligevel skal betale det hele i skat.

Hvad skal jeg gøre ? Skal jeg også melde mig syg eller gå på deltid ?

mvh Allan

3 Replies to “Landsforeningen for udbrændte”

 1. Som selvansvarligt menneske :
  valget er DIT .

  Jeg forstår så glimrende din hentydning.

  Det her samfund, os selv, udvikler ynkelige mennesker, der ikke besidder til at stå imod noget som helst.

  Ikke nok med at vi gør dette mod os selv – men samtidig medvirker vi qua EU-politikken til, at vores egne børn, børnebørn og deres efterkommere vil komme til at leve i et samfund, hvor de skal kæmpe for retten til leve som vi trods alt havde muligheder for : fri for religiøse regler og love der vil diktere hvordan vi skal gebærde os og det i alle livets forhold.

  Selv et wc-besøg skal foretages efter religiøse foreskrifter.

  Forhåbentligt viser det sig, når tiden er moden, at vi trods al denne politiske omklamring og dens konsekvenser, stadig besidder nok saft og kraft til at levere den nødvendige ageren!

 2. Kære Allan!
  jeg har som mail rådgiver for LAFU modtaget din mail!
  Jeg vender tilbage inden for et par dage med et svar til dig.
  Jeg vil dog gerne om du vil prøve at fortælle lidt mere om din situation da det ud fra det du skriver er lidt vanskeligt at få et nogenlunde dækkende billlede af hvad det er for rammer dit liv udfolder sig indenfor.

  Kærlig hilsen

  Tommy
  Socialrådgiver,
  Krop og Gestaltterapeut

  Hej Tommy,

  Der er flere og flere der holder fri og kræver velfærdsydelser – og
  jeg skal arbejde endnu hårdere uden selv at få noget ud af det fordi
  al den værdi jeg skaber går til andres velfærdsydelser.

  Jeg er ved at være slidt op af at skulle arbejde 80% af tiden for
  andre end mig selv.

  mvh Allan

Lukket for kommentarer.