Dansk Folkesocialist Parti

dansk_folkeparti.jpg

Lidt under hver anden DF-vælger tør ikke afvise at være socialist

45 procent af Dansk Folkepartis vælgere erklærer sig som socialister eller tør ikke afvise, at de er det.

180

Øh undskyld !! Har jeg ikke sagt det i årevis ? Og har utallige DF-tosser ikke angrebet mig for denne påstand i kommentarene her på bloggen ? Nå men, det er da en fremskidt at de selv indrømmer det nu.

11 Replies to “Dansk Folkesocialist Parti”

 1. Nå, Allan – DF-tosser?

  Må jeg spørge hvem du selv stemmer på? Et andet parti, som tager konsekvent holdning til den omsiggribende islamisering, måske?

  Så vil jeg da gerne vide, hvad det er for et parti, så vil jeg overveje at skifte.

  Jeg kan jo ikke have siddende på mig, at du kalder mig en tosse…

 2. Starten for DF var lidt usikker. Så en hjælpende hånd fik dette blegrøde parti under parolen: Ingen fjender til venstre.

  Læs blot her:

  ” Meningsmålingerne var klart udtryk for propaganda

  Meningsmålingerne har været morsomme. Det burde Hans Skaarup have været opmærksom på 07. november i Jyllands-Posten. Tag nu Sonars prøvevalg 09. oktober offentliggjort den 15. oktober. Heri tildeles Fremskridtspartiet 1,6%, og resten er uden videre tildelt andre partier. Dette gjorde man med henvisning til en undersøgelse udført i september, der skulle vise noget om Pia Kjærsgaards popularitet. Se denne undersøgelse kunne være udført. Der manglede blot en nødvendig note. Det står værre til andre steder.

  Meningsmålingerne i Stiftstidende og B.T. f.eks. 06. oktober skulle være udført i dagene 02-03. oktober af Greens Analyseinstitut. Den gav Fremskridtspartiet 1,8%. Her opererede man med “en gruppe løsgængere” i Folketinget. Hvem var disse løsgængere i dagene 02-03. oktober?

  Der kom nogle løsgængere til den 06. oktober kl.14, men disse kunne de adspurgte da ikke have taget stilling til 3-4 dage forinden, medmindre usandhederne fyger fra denne løsgængergruppe.

  Det er da umuligt at forklare fænomenet som andet end en fejl, for det kan da ikke passe, at ønsket om et mindre tal ud for Fremskridtspartiet var, hvad det uafhængige undersøgelsesinstitut ønskede.

  Gallup gennemførte en undersøgelse 02-05. oktober, der gav Fremskridtspartiet 2,9%, men man ventede med at offentliggøre den til den 09. oktober. Var tilslutningen for stor at vise frem i den uge hvor propagandaen kørte? De 1,8% fra 02-03. oktober synede vel bedre?

  Her er ikke tale om tilfældigheder. Matematikken siger, at 2,9% bliver til kun 1,8% ved en tilfældighed i et rundspørge til 900 i 6,5 tilfælde ud af 1000.

  Den morsomste var Vilstrups udført 15-17. oktober og offentliggjort i Politiken 22. oktober. Her har man sat de fire regningsarter ud af kraft, idet “øvrige” udgør 1,6%, hvoraf Kristeligt Folkeparti får 1,7% og Pias løsgængere 1,1 procentpoint. Hvordan gør man det?

  Disse undersøgelser er såre enkle og fuldstændig automatiserede i deres tilblivelse. Ja, de udføres sågar af studentermedarbejdere flere steder.

  Se en undersøgelse lige efter mediernes meget skæve fremstilling af hele bruddet, kunne vel følges op nu, hvor sandheden toner tydeligere frem og også viser, at når der snakkes fremskridtspolitik, så er det derimod et kendsgerningsstærkere persongalleri i frontlinjen med Kirsten Jacobsen. En styrkelse i så udpræget grad, at medierne vel næppe ville kunne blive ved med at holde dette faktum skjult. Jo længere vi skal vente, desto tydeligere synes linjen at være langt fra det officiøse Danmark.

  Ebbe Vig, Ã…rhus “.

  Kilde: Fremskridt nr. 11/12-1995

 3. Allan stemmer da blankt! Har ellers opfordret ham til at blive statsminister, så kunne der komme styr på sagerne…

 4. Jeg forstår da Allan.

  Socialismen er verdens pest. Menneskehedens bagside.

  For en gammel mand som jeg – født nationalkonservativ – har det været forfærdende at opleve danskerne. Under krigen et folk af feje landsvigere og bagefter et folk af tyvagtige landsforrædere.

  Hæslige velfærdsnarkomaner afhængige af tyveri fra og undertrykkelse af naboen. I velfærdens, empatiens og demokratiets navn har de stjålet mit land, mine børns fremtid, og givet det til hjernedøde erobrere, der skulle passe tyvenes gamle, medens de realiserede sig selv.

  Danmark er færdig. Med en ungdom, der for flertallets vedkommende har været på universitetet for at få erstattet hjernen med bull-shit, som ikke dur til noget som helst gavnligt, er Danmark en saga blot. Mænd som er fede østrogeniserede piveskidder, der lader sig tyrannisere af hushyænen.

  Med et folketing præcis så rødt som sovjetunionens. Med borgerlige partier der lyver og har givet vort land til socialismen. Et land som har opgivet sin selvstændighed for gratis soma.

  Tilbage er der en iskold vurdering: Hvem er værst? Den løgnagtige liberalkommunist Fogh. Den FN gale PSM. Narrehatten Bendtsen? Venstrefløjen er selvsagt helt ude af billedet. Tilbage er nogle få politikere i DF: Hæderlige mennesker som Krarup, Langballe og Jespersen. Folk, der ved, hvorledes det hele hænger sammen. Som ikke har fået taget hjernen ud på uni eller handelshøjskolen.

  Jeg har intet valg, og heldigvis er jeg så gammel, at jeg i øvrigt kan være ligeglad. Og det er jeg.

  Børge.

 5. Selvfølgelig stemmer jeg blankt. Alle nuværende partiet er socialister, men nogle er værre end andre. DF er pt de værste fordi det er dem der blokerer for skattelettelser.

 6. Sk**e være med skattelettelser. Hvis vi får islamerne repatrieret, løser det sig selv.

 7. Inden Pia startede DF, var hun medlem af Fremskridtspariet. Hvor faldt kæden af?…

Lukket for kommentarer.