LorteBrugsen

Et flertal af danskerne vil selv bestemme, hvornår de skal handle. Søndagsindkøb er kommet for at blive, og danskerne vil have lukkeloven helt væk….

.. Det vil nemlig medføre butiksdød og affolkning på landet, påpeger Coop, der udover Irma og fakta også bl.a. driver LokalBrugsen og Dagli’Brugsen.

»Når først væggene står tomme og hvidkalkede, vil det også fremme landsbydøden. Butikkerne er jo ofte et socialt knudepunkt på landet,« siger Mogens Werge, underdirektør i Coop.

Sludder og vås, lyder modsvaret fra detailhandelsekspert Bruno Christensen.

»De butikker, der vil lukke som konsekvens af lukkeloven, vil dø alligevel. Vi har tværtimod set, at mange små butikker har set omsætningen vokse, når de har holdt åbent på nye tidspunkter,« siger Bruno Christensen.

Business

Jeg har boet mange steder i landet, og min nærmeste butik har (desværre) ofte været en Kvickly eller Brugsen. Butikkerne er altid beskidte, varene er gamle og udløber kort tid efter man har købt dem – men COOP har en plan for hvordan de fortsat kan forpeste borgernes indkøb med deres manglende evner til at drive butik. De vil bevare lukkeloven, så folk bliver tvunget af omstændighederne til at handle i deres lortebutikker.

Her er et forslag. Tag den person (som åbentbart er ansat i alle COOP butikker) som hele dagen står og vender datomærkningen på varene 180 grader væk så du ikke ser den med det samme, og sæt ham til at gøre butikken rent istedet. Læg mærke til det næste gang du handler i feks Brugsen (specielt mælken).

Og så deres forbandede pointkort (eller hvad det er). De giver gu’hjælpe’me rabat til kunder der står og fumler med et ekstra kort – og tager længere tid at betjene end os andre ! Burde de ikke betale mere ?

Jo før jo bedre, at de går på røven.

4 Replies to “LorteBrugsen”

 1. COOPs Fakta-butikker er rædselsfulde :

  beskidte, rodede, ildelugtende og med varer der kvalitetsmæssigt er helt i bund.

  Forleden mandag stod jeg i den lokale Fakta – og her spurge en ansat en anden : hvornår blev der sidst vasket gulv herinde i butikken ?

  Svaret var : sidste tirsdag !!

  Varerne i COOPs Kvickly, Superbrugsen osv. er blevet færre i udvalg – og den lokale Kvickly er nusset og nedslidt og med vægt på COOPS egne produkter….jeg foretrækker Føtex.

  Det skal siges jeg har oplevet en superlækker Kvickly – i Tønder.

  Orden i sagerne, ren og indbydende og med et godt vareudbud.

  Det KAN lade sig gøre- men når man vælger at satse på helt unge mennesker som ansatte må man også regne med hvad som sker, som bl.a. i FAKTA.

  Ikke eet eneste ondt ord herfra om de unge – de gør hvad de kan ud fra deres erfaringer.

 2. Luk lukkeloven!. Hellere i dag end i morgen.Det startede jo som en religiøst argumenteret lovgivning, men sådan noget bør ikke eksistere i sekulære samfund.

  Dommedagsfilosofierne om at det vil føre til butiksdød og landsbydød, er også mærkværdige for at sige det mildt.

  Butikkerne kan kun køre rundt, hvis folk handler i dem. At ligge ineffektive butikker i respirator på den måde, er en arrogant gang: “Vi politikere ved bedre…”

 3. Er nogenlunde enig med Allan, når det gælder COOP’s butikker. Siden de radikale tog magten i brugsforeningerne gik det ned af bakke.

  Jeg bor langt ude på landet, og den lille købmand i landsbyen, hvor jeg bor, drejede nøglen om for ca. 10 år siden. Han og konen var da over 70 år. Men det betød da intet tab. Inde i ”storbyen”, en by på et par tusinde indbyggere, er der hele 3 supermarkeder, hvoraf 2 har åbent om søndagen.

  Alle herude har bil eller knallert, så de få kilometer til købmand betyder da intet. Folk herude på landet er jo så ringe uddannede, at de finder ud af det, i stedet for at brokke sig. De hjælper også gerne hinanden. En adfærd man stadig finder herude hos bonderøve.

  Her er ingen landbydød. Herude er der masser af arbejde for håndværkere og andre lavtuddannede, så her blomstrer velstanden. Her er ingen faldefærdige huse fyldt med nassere. Selv det mindste fodermesterhus er shinet op til et slot med eller uden spir med kobbertag.

  Det er så dejligt her ude på landet, især nu hvor de lyse danske nætter starter. Her langt fra Københavnskistan.

  Mvh. Børge.

 4. Jeg er så bortvist fra den lokale brugs for at klage over for små brødposer hahaha

Lukket for kommentarer.