Benzin

skattesvin1.jpg
(Skattefacisterne voldtager din bil)

Rekordhøje benzinpriser på vej

En gennemsnitsfamilie kan i år se frem til at betale godt 1.250 kr. mere for benzin. Og så skal de endda være glade for, at det ikke er værre.

180

Når registrerings, vægt, “grønne”, benzin og andre afgifter lægges sammen – stjal den danske stat 42.400.000.000,- kr fra de danske bilejere forrige år.

6,22 kr. literen til staten

Ud af en liter 95 oktan benzin til 10,58 kr. literen (listeprisen på mandag) udgør de 6,22 kr. moms og afgifter til staten.

4,02 kr. literen går til benzinselskabet, raffinaderiet og olieproducenten.

Og blot 34 øre literen til den lokale benzinstation.

epn

Staten stjæler 2/3 af pengene når du tanker din bil..

Oliebranchens prisoversigt

Osv osv.. I ved det jo godt..

5 Replies to “Benzin”

 1. Der er sikkert nogle, der bliver irriterede: ”Nu skriver han igen om sig selv” – narrøv!

  De irriterede må have mig undskyldt. Jeg mener at man selv skal have haft skoene på, for at vide hvor de trykker.’

  Benzin?

  For 2 år siden gik min lillebror på efterløn, efter i 35 år ikke at have bestilt en skid. Jeg fortsætter foreløbig derude på arbejdsmarkedet, men jeg må indrømme, at jeg på det sidste har kunnet se enden på arbejdslivet. Også selvom jeg mit ganske liv har været af den mening, at jeg skal sørge for mig selv og mine – ikke ligge nogen til last og hjælpe hvor jeg kan. Det har været ganske naturligt for mig -? Hvilket svineheld at være blevet født.

  Men nu slutter det. Min arbejdsgiver (som hader mig) sagde sidst jeg så ham, at jeg da bare kunne blive. Venlige mennesker har tilbudt mig andet arbejde, men jeg stopper. Hvorfor? Jeg har haft tid til at tænke og regne.

  Hver dag kører jeg over 175 kilometer for at passe mit arbejde. Det koster mig omkring 80.000 kr om året. Trækker jeg værdien af skattefradraget fra, må jeg selv betale mindst 60.000 af mine fattige penge. Det er der mange, der ikke kan forstå, at jeg gør – skattevæsenet bla.. Så de har igennem de sidste år sat fuld turbo på at finde ud af, hvorledes jeg snyder? For jeg må da snyde. Hvem vil da arbejde i døgndrift, for ikke at få noget ud af det? Idioter? De kan ikke forstå, at een i lønramme 37 er idiot.

  Så nu har jeg taget den definitive beslutning. I det ny år bliver det slut. Over 65. Slut med at knokle for et folk af luddovne nassende bistandsklienter. Jeg kan klare mig selv for mine penge. Fedt bliver det ikke, men stoltheden har jeg i behold.

  Mvh. Børge.

 2. Stoltheden ved at forsørge sig selv er forsvundet på 1 generation. Mine bedsteforældre havde den, men den forsvandt med deres børn. Nu har ingen den mere, Børge. Kun os 2 åbenbart !

Lukket for kommentarer.