Million-svindler blev formand for SF

Lars Erik Kristensen er dømt for gentagne gange af svindel, men charmerede sig frem til formandsposten hos SF Holbæk….

…Lars Erik Kristensen er gentagne gange dømt for tyveri, underslæb og bedrageri i millionklassen. Det var medlemmerne af SF ikke klar over, da de 24 deltagere lørdag den 26. april enstemmigt valgte bedrageren til formand for SF Holbæk, skriver Nordvestnyt.dk.

avisen

Hvorfor er det en nyhed ?

One Reply to “Million-svindler blev formand for SF”

 1. SF har endnu et politisk lig i lasten.

  Læs blot et lille uddrag af en 1986-artikel her:

  “Røde Gert med nazifortid

  Socialistisk Folkepartis leder, Gert Petersen blev i 1977 afsløret som tidligere leder i Danmarks Nationalsocialistiske Ungdom. Det var redaktør Erik Haaest, som bragte den forbavsende nyhed, der udløste et frådende raseri hos Gert Petersen. Han udtalte til den samlede presse: “Det er det rene vanvid og pure opspind, jeg har aldrig været nazistmedlem – alt er pure løgn”!

  Imidlertid var Erik Haaest i besiddelse af uigendrivelig dokumentation for sin påstand, og ikke nok dermed – han kunne også bevise, at Gert Petersen var blevet smidt ud af DNSAP i 1944, fordi det var blevet opdaget, at han skrev smædebreve til folk i Nykøbing Falster.

  Gert Petersen indrømmede
  Haaest anlagde sag mod Gert Petersen.

  Tre dage før sagen skulle for retten, søgte Gert Petersen forlig – med breve både til retten og til Haest – hvori han indrømmede, at han havde været medlem af DNSAP og var tidligere leder i Nationalsocialistisk Ungdom, og at han tilbagekaldte sine udtalelser.

  Ejendommeligt nok har læserbreve i danske aviser om denne tragikomiske affære ikke svækket mandens appel til vælgerne. Det kunne man måske forstå, hvis Gert Petersen straks havde indrømmet og undskyldt sig med ungdommelig dårskab eller lignende. Men at han på trods af, at han fremstår som en regulær løgnhals og utroværdig person, alligevel kan være formand for et parti er temmelig forbavsende – og nu altså også som et fremtidigt ministeremne..

  Sigurd Høy”

  Kilde: Fremskridt nr. 28 – 29. august 1986

Lukket for kommentarer.