Socialdemokraterne vil ha højere skatter

Rige boligejere skal beskattes med op til 30 procent af gevinsten, når de sælger deres bolig.

Samtidig skal det blive dyrere at køre i bil ved at lægge afgifter på bykørsel, mens kørselsfradraget på sigt helt skal fjernes.

Politiken

De er komplet sindsyge..

3 Replies to “Socialdemokraterne vil ha højere skatter”

 1. De kan sagtens gøre det dyrere at køre bil, det er ikke særlig dyrt i forvejen.

  Glimrende forslag!

 2. Nogle gange ved jeg simpelthen ikke, hvad de socialister er på? Hash og alkohol kan ikke gøre det alene – der må være tale om en menneskelig defekt.

 3. Målet med beskatningen af boliggevindster, om at begrænse “inflationen” på boligmarkedet kan man jo mene om hvad man vil. Men hvis gevindster skulle beskattes, så er det vel kun på sin plads at folk der lider tab også skal have dækkes disse?.

  Med hensyn til bykørsel og kørselsfradrag.Det er bestemt ikke alle der overhovedet HAR et alternativ til bilen. Jeg har ihvertfald ikke!. Så lad vær med at presse mig over i et ikke eksisterende alternativ!.

  Istedet for at gøre det dyrt at have og køre bil, burde de gøre det billigst muligt. Så folk i størst muligt omfang, køber nyt istedet for brugt.

  Og lad os så få privatiseret det vejnet, så vi kan få nogle ejere som faktisk gider sikre en ordentlig kvalitet. Så kan vi få afskaffet registreringsafgiften, og blot have en symbolsk betaling for pladerne. Jeg er træt af at betale en formue, hvor efter de så skal finde ud af, om de liige vil prioritere vejene i år eller ej?!?!.

Lukket for kommentarer.