Tillykke Ã…rhus: Legehus til 165.000,- kr


Ã…rhus’ skatteydere til lommerne for at begave landets yngste prinsesse. Hun får en kopi af Marselisborg Slot i størrelsesforholdet 1:10…

..Selv om Ã…rhus kommune tidligere har sparet på børneområdet, så er der altså helt specielle poder, som nyder udpræget opmærksomhed fra byens borgmester, Nicolai Wammen.

– Jeg glæder mig over, at prinsessen fremover kan lege i en tro kopi af Marselisborg Slot. Jeg ser frem til på byens vegne at overrække kronprinsparret og den lille prinsesse legeslottet, som jeg er sikker på, hun og storebror prins Christian får mange gode timer i sammen med venner og familie, lyder det henført fra byens førstemand.

EB

Og alt imens planlægger socialdemokrater at stjæle 30% af de danske skatteyderes boliger. Flot !

2 Replies to “Tillykke Ã…rhus: Legehus til 165.000,- kr”

 1. Hvem har mon inspireret den gæve Ã…rhus-borgmester da han var i sit gavmilde politiske hjørne?

  Tjah.. et uddrag fra en ældre artikel fra FREMSKRIDT giver os måske en idé.

  God læselyst og til lykke med det nye fine dukkehus:

  “42.000 kroner for nyt gulv

  Håndværkerne nåede det. Lillejuleaften stod K. B. Andersens (A) kontor på Christiansborg færdigt. Formentlig verdens dyreste gulv var poleret og blankt og en fryd for øjet. Cubansk mahogni fra vennerne i den caribiske havbugt var blevet importeret, behandlet og med største håndværksmæssige dygtighed lagt på gulvet i K. B. Andersens kontor.

  Prisen er ca. 600 kr. pr. m2. K. B. Andersen bor jo ikke under små forhold. Der er 70m2, hvilket giver en pris på 42.000 kr. End ikke de kongelige slotte i Danmark kan præstere et så smukt gulv. Mon ikke de mange socialdemokratiske vælgere fra hovedstadsområdet med interesse, når de besøger Folketinget, vil bede om at få lov til at se – ikke alene K. B. Andersens gulv – men også det smukt udstyrede kontor. De mange socialdemokratiske folkepensionister fra Nørrebro og Vesterbro her kan glæde sig over, at deres folkevalgte politikere kan tilbringe deres travle arbejdsdag under værdige forhold.

  Den luksus, som Socialdemokratiets ledere omgiver sig med, er i skrigende modsætning til mange af dets vælgeres daglige levevilkår. Hvorledes de socialdemokratiske vælgerforeninger i det lange løb kan acceptere dette, er en gåde.

  Youngman”

  Kilde: Fremskridt nr. 01 – 09. januar 1981

 2. Hvorfor går Ã…rhus kommune ikke i stedet ud og *samler ind* til denne gave; så kan folk jo selv give det, de vil. Nicolai Wammen bruger borgernes skattemidler til at betale for sit eget kommende ridderkors.

Lukket for kommentarer.