Bliv lykkelig

happy-face.gif

Borgerlige er mere lykkelige end socialister

Borgerlige kan godt leve med, at der er ulighed i samfundet, og at nogle mennesker derfor har det dårligere end andre. Evnen til at retfærdiggøre ulighed gør dem gladere.

avisen

Evnen til at retfærdiggøre ulighed gør dem gladere. !! Sikke noget vås ! En socialistisk undskyldning. Realiteterne er at borgerlige mennesker er mere glade fordi de lever deres eget liv, og ikke prøver at leve andres for dem. Det bliver man kun ulykkelig og utilfreds af.

Borgerlige elsker deres frihed, individuel stolthed og selvstændighed – og man bliver at glad af at være selvforsørgende og uafhængig.

Socialister elsker tvang, kollektiv underkastelse og afhængighed af andre – og man bliver trist af at være i lommen på andre.

Simpelt..

PS. Vi har haft den før.

3 Replies to “Bliv lykkelig”

 1. Hørte en forsker i “et-eller-andet” udtale sig om, endnu, en undersøgelse der kårede dansker til det mest lykkelige folk i verden. Grunden til at dansker er mere lykkelige end amerikanerne er forbi dansker er glade for hvordan de levede i går og i dag og derfor også gerne leve sådan i morgen. En amerikaner derimod vil leve bedre i morgen end de gjorde i dag og i går, og derfor er de ikke ligeså “lykkelige” som danskerne.

  Men spørgsmålet er vel om man kan finde ud af om folk er lykkelige ved at spørge dem, det svarer vel til at undersøge danske mediers troværdig ved at spørge danskerne. https://www.business.dk/article/20080505/medier/80505076/

 2. USA var på 3. pladsen i ’99. Klart nok, at de ikke er vildt lykkelige pt.

  Men ja, vi får jo også at vide hver dag, at Danmark er verdens bedste samfund, og så er man da et skarn, hvis man ikke er lykkelig.

  Det er det samme med PISA-undersøgelserne. Danske elever tror de er verdens bedste hvis man spørger dem, men virkeligheden er anderledes.

 3. For nogen tid siden, var vi i anledning af, at vi var verdens lykkeligste folk, med DR inde på et plejehjem.

  Her fandt man en beboer, der var ih så lykkelig over, ”at alle danskere havde det ens”. Indtil jeg havde glemt det, var jeg lykkelig ved tanken om at kunne kværke dem gamle møgkælling.

  Men ok, hvis det er lykke, at alle skal have det lige skidt, så er det intet under, at danskerne er lykkelige.

  Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.