Jubii.. Strejken breder sig..

Forældre må finde alternative pasningsmuligheder til deres børn, når daginstitutioner i 15 kommuner bliver ramt af strejke på mandag. Pædagogerne har stemt nej til mæglingsforslag.

Berlingske

Det er dejligt.. Lad børnene slippe ud af de røde anstalter, og komme hjem til deres bedsteforældre. Det vil snart være tydeligt for enhver at vi ikke har brug pædagogerne.

9 Replies to “Jubii.. Strejken breder sig..”

 1. Når vore uproduktive “flygtninge” skal have 100 mia. årligt, så siger det sig selv, at pengene skal tages et sted.
  De offentligt ansatte føler sig mest udsatte pt. derfor reagerer de, som de gør.

  falkeøje

 2. @Falkeøje

  du bliver ved med at nævne de 100 mia. men hvor stammer det tal fra? har aldrig set nogen kilde på det.

 3. Thomas
  Det bevares som en militær hemmelighed, men prøv at regne lidt på det, så vil du opdage, at hver dansker yder ca. 20.000 kr. årligt i direkte og indirekte udgifter til kulturberigerne.

  falkeøje

 4. 100.000.000.000 er et meget konservativt (alt for lavt sat) tal. Man kan fx sammenligne med udgifterne til efterlønnen. Ca.70 milliarder. Virker 100 milliarder så for meget? Nej vel?

  For mere end 10 år siden opgjorde svenske økonomer Sveriges udgifter til indvandringen til 256 milliarder. I dag er de mindst det dobbelte.

  Lidt hovedregning: I Danmark opkræves næsten hele befolkningens og erhvervslivets indtægter i skatter og afgifter. Lad os bare for at gøre tingene simple sige 1000 milliarder. Disse penge deles derefter ud i form af tilskud til alt mellem himmel og jord. Pensioner, efterløn, bistandshjælp, huslejer, varmetilskud, sygdomsbehandling, skolegang, fængselsvæsen, børnetilskud osv. i en uendelighed.

  De fremmede blev, før det blev uartigt at opgive tallene, anslået til at have en réel arbejdsløshed på over 70%. Det tror jeg stadig gælder. De er vildt overkriminelle. De er relativt meget mere syge end os andre. Generelt fylder de utrolig meget i de offentlige budgetter: Mandsopdækning af enkelte psykopatiske unge til 5 millioner pr år, tvangsfjernelser. Eksemplerne er nærmest uendelige. Og skatteindtægter fra dem er ganske overskuelige. Der er grænser for, hvad en grønthandel med tilhørende skatte- og momssvindel bidrager med.

  For tiden er de og deres efterkommere opgjort af hæderlige mennesker som fx Ebbe Vig til mere end 700.000. (antallet af muslimer alene til 620.000). Lad os nu bare sige, at de er en million, for det er de snart. Mere end en sjettedel af de 1000.000.000.000 kroner koster de, uden at yde noget nævneværdigt til gengæld.

  Mit bud er, at de koster mindst 250.000.000.000 kroner brutto (brutto er den normale måde at opgive statens udgifter på).

  Jeg husker, at landsforræderpartiet over alle, for en del år (mere end 10) siden påstod, at de fremmede kostede en milliard. De blev omgående nødt til at rette det til 30 milliarder, og siden har vi intet hørt, og det kan jeg godt forstå.

  Hvis man kommer ude på de danske arbejdspladser vil man se, at de fremmede fylder meget lidt. På min arbejdsplads med 200 ansatte er der en enkelt, og han har vist sig at være en katastrofe. Generelt langt mindre end den sjettedel de snart er. Omvendt hvis jeg en dag er i supermarkedet i arbejdstiden. Her er de fremmede langt flest – blandt kunderne altså. Der er en enkelt blandt de mange ansatte.

  De fremmede forarmer os, og om føje år smider de os på porten, som de bløddyr vi er.

  Det her har intet med fremmedhad at gøre. Blot lidt realisme.

  Mvh. Børge.

 5. Thomas
  Vi har, med børn, ca. 700.000 kulturberigere efterhånden.
  Prøv at dividere det tal op i 9 mia.
  Det giver 7143 kr.
  Tror du, det kan gøres billigere?

  falkeøje

 6. Om igen.
  100.000.000.000 : 700.000 = 142.857 kr til husleje, mad, lægehjælp, børnepasning, skolevæsen, retsvæsen og politi mm.

 7. Jo mere vi diskuterer, vender og drejer dette emne, jo nærmere kommer vi den sandhed, som regeringen gør alt for at skjule for os.
  Lad os gøre Foghs kommende afstemningter til en ren straffeaktion imod ham.
  Det har han fortjent.

  falkeøje

Lukket for kommentarer.