Mandfolk

Ifølge bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard, er det et stigende problem at tiltrække dygtige unge med de rigtige kvalifikationer, som ofte vælger udlandet frem for Danmark…..

Business

Endelig en erhversleder der har mod til at tale ud. Tak, Don Ø – du er trods alt et mandfolk.

5 Replies to “Mandfolk”

 1. ”Det mangler at blive nævnt i debatten, at de folk, der tjener godt og får 200.000 om måneden, lægger mange penge i skattekassen selv med lavere skat. Præcis som det er tilfældet med personer, der får millionbonusser. Folk synes, det er helt forfærdeligt, men vi burde klappe i vores små hænder,” siger han.

  For danskerne drejer velfærd sig om at alle har det lige dårligt. Danskerne er verdens i særklasse mest ondsindede, misundelige og åndsvage folk. De vil hellere selv dø, end at opleve at det går naboen godt.

  Sådan er det desværre.

  Mvh. Børge.

 2. @ Børge

  Har tjekket og jeg er mere mand end fck’s start-11’er tilsammen….

  Når det så er sagt er der ingen grund til at sætte halvkriminelle selvfede gamle narhoveder op på en piedestal

Lukket for kommentarer.