Danmark er parasitternes land

headupass.jpg

Kronik: »Danmark er danskernes land«
Af: Søren pind

I multikulturalismens hellige navn – og i angst for at erkende vores ejendomsret til det her land – afstår vi mere og mere fra at fortælle, oplyse og blive bekendt med vores egen kultur. Den opfattes øjensynligt som generende for vore gæster. Det må høre op

Læs videre

Nej Søren. Danmark er parasitternes land, og sådan har det været siden 68’erne kom ind på banen. Alt i Danmark handler om at få noget for ingenting, det burde du vide – du er jo medlem af Venstre(socialisterne). Den politiker der lover flest ydelser til de uduelige vinder stemmerne, og dit parti sidder kun på magten fordi I forfølger den sædvanlige luderpolitik.

Danmark som demokrati og nation er en joke. Danmark er virkeliggørelsen af socialisternes vådeste drøm. En fangelejr af ca 1 million flittige mennesker, der bruger hele deres liv på at knokle – så horder af uduelige nitter kan holde fri. De flittige holdes fast af ønsket om at være sammen med deres børn, og mindes det der engang var retten til at beholde frugten af egen indsats. Men landet dør langsomt.. Fædre fratages retten til deres børn. Flittige straffes. Dovenskab belønnes. Jeg er helt ligeglad med hvem der stjæler mine penge. Indvandrede analfabeter, ex-koner, efterlønnere eller offentligt ansatte. Det er et fedt for mig. Frugten af min indsats er væk. Stjålet fra den retmæssige ejer.

De engang stolte danske vikinger er degenererede til en flok brægende får. De fortjener ikke Danmark mere.

Lad os få det overstået !!

Pinds blog

6 Replies to “Danmark er parasitternes land”

 1. Allan, så tænkt dog på børnene… og deres mødre og de andre børns mødre, og deres mødre, og alle de offentlige ansatte kvinder der skal passe dem… det koster jo

 2. “Jeg er helt ligeglad med hvem der stjæler mine penge. Indvandrede analfabeter, ex-koner, efterlønnere eller offentligt ansatte.”

  Godt sagt!

 3. Det var nu ironisk ment…

  Det er jo ikke mænd der koster det danske samfund penge…

 4. Et helt site for asociale egoister. Fedt. Så ved man da hvor man ikke behøver kigge!

 5. @ j.hansen

  Alle der ikke vil betale for at du kan leve dit liv som en blodsugende parasit er pr def asociale egoister, ikk !

  pis ud i dit kolonihavehus, og nyd vores penge, din slapsvans

Lukket for kommentarer.