Pedellerne

Der er en tendens i tiden, hvor det er samfundets mest velbjærgede, som kræver ind. Den tendens skal vi have brudt«, fastslår han og bruger selv »manden i firhjulstrækkeren« som et billede på den udvikling.

Samtidig erklærer Hjort Frederiksen sig fuldstændig enig i, at det er de bredeste skuldre, som har det største ansvar over for samfundet. Et klassisk socialdemokratisk standpunkt.

Pol

Regeringen er socialdemokratiske pedeller, og de skal ud.

5 Replies to “Pedellerne”

 1. Kan Hjorth-udtalelsen undre nogen?

  Det var jo som bekendt Venstre, der – efter mange års hård kamp – fik indført indkomstskatten i Danmark i 1903.

  Nu ved DU fortsat, HVOR du har Venstre!!

 2. Politikerne burde tie med den slags.
  Det danske folk har aldrig bedt om at få så mange udgiftskrævende “pensionærer”, som politikerne har indført, og politikerne har aldrig spurgt folket, om det ville acceptere det.
  Det er en udgiftspost på mindst 100 mia. årligt, så mon ikke politikerne skal “klappe i”.
  Danskerne får ingenting til gengæld fra de importerede arbejdssky elementer.

  falkeøje

 3. Og han vil ikke mindske den offentlige sektor. Venstre har fundet ud af, hvorledes de skal beholde magten, til Fogh er blevet kejser af EU. De skal have en klart socialdemokratisk profil.

  Spørgsmålet er, hvad vi gør, for ikke blot at få erstattet venstre og konservative med noget langt værre. Noget skal der gøres. Danmarks konkurrenceevne er meget ringe. Danmark er lavteknologisk, og de virksomheder vi lever af, på nær landbruget, kan flytte på en dag. Når ejerne af Grundfos (Due Jensen), Danfoss (Jørgen Clausen), Lego (Kirk Christiansen), Mærsk mv. er døde, vil vi opleve at disse virksomheder flytter. De nuværende ejere er DANSKERE, men fremtidens ledere fra handelshøjskolerne er det ikke. De er globalister – siger de, og de følger pengene, og de findes ikke i et land med et skattetryk på middel over 70%.

  Der er brug for et national-konservativt parti. Et parti, der vil sikre et maximalt skatte-afgiftstryk på 25%. Et parti der har forståelse for nationen. Som har forståelse for de forhold, der gjorde Danmark til et af verdens rigeste samfund engang. Som sætter individet og familien i højsædet. Som taler om ansvar og pligter og ikke andet. Som fremmer de dygtige og straffer de skadelige. Sund fornuft ganske enkelt.

  Men hvad gør vi?

  Mvh. Børge.

 4. Hvad vil man helst?

  Sidde i opposition med ens egen politik, eller sidde i regering med andre partiers holdninger?.

  Venstre har så valgt at prostituere sig til magten, istedet for at kæmpe den liberale sag. Det gør det jo ret svært at tage dem seriøst. Claus Hjorts udmeldning her, er da også kun med til at gøre det endnu mere pinligt….

Lukket for kommentarer.