710.000 lever af penge fra det offentlige

Trods en buldrende vækst i økonomien og daglig kamp om at finde ekstra arbejdskraft er det stort set ikke lykkedes VK-regeringen at få danskere trukket væk fra de offentlige forsørgelsesgryder.

Antallet af personer under 65 år, der lever af offentlige overførsler, er kun faldet med 33.000, siden regeringen trådte til i 2001. Dermed er der stadig 710.000 danskere i den arbejdsduelige alder, som i stedet for at arbejde får en månedlig check fra det offentlige. Og det er vel at mærke, når de studerende på SU er sorteret fra.

Børsen

Det er så kun dem der bare holder fri – dertil ligger vi så ca 1 million offentligt ansatte..

2 Replies to “710.000 lever af penge fra det offentlige”

 1. Jeg har som de fleste andre haft familie og bekendte, der gennem et langt liv har nasset på dem, der gør gavn.

  En del af familien formåede gennem mange mange år at udnytte ansættelse i et lokalt taxiselskab optimalt. Her kunne man få ansættelse lige præcis så længe, at man kunne tage gode lange perioder på understøttelse.

  En ven valgte allerede som helt ung, at han ville være alkoholiker. Så han og hans familie har ligget Danmark til last gennem snart 40 år, hvor han har været i sommerhus og på fisketur.

  For nylig var jeg til fødselsdag hos en gammel kone. Her fandt jeg ud af, at der blandt pensionister er udbredt svindel med at opgive at man er alene, selvom man bor sammen.

  Man kunne blive ved. Hold kæft, hvor er det træls.

  Og nu hørte jeg så om Løkkes taxikørsel på DR. Er der bare det mindste om det, så skal manden sparkes ud i mørket, hvor han hører hjemme. Hvor er vi, når også politikerne er dybt amoralske?

  Mvh. Børge.

 2. For mange år siden kunne Donna Summer synge om en pige i sangen: “She works hard for her money”.

  Ingen tvivl om, at Donna Summer i dag – om den samme person – ville være nødsaget til at synge: “She works even harder for her money”.

  Det går ufattelig godt….eller er det ufatteligt, at det stadig går?

Lukket for kommentarer.