Dygtig manipulation fra Licensgestapo

En DR-dokumentar om sexkøb i Danmark har bragt sindene i kog på Christiansborg.

SF benytter lejligheden til at genfremsætte et forslag om at kriminalisere folk, der køber sex hos prostituerede. Partiet mener, at regeringens storstilede handlingsplan mod trafficking fra 2007 har slået fejl.

BT

Efter at DDR i aftes fik hele Danmark til at tro på løgnen om at alle ludere i Danmark er fanger hos perverse bagmænd, er politikerne (med SF forrest) klar til at lave endnu et alvorligt indgreb i den personlige frihed.

Den største perverse bagmand jeg kan få øje på er Villy Søvndal og hans ustyrlige trang til at omdanne Danmark til en stor Gulag.

Det er givetvis et problem med menneskehandel, men politikerne skærer nu alle over en kam – og bruger et isoleret problem til at fjerne retten til at bolle for penge. I stedet burde de gøre prostitution 100% lovlig og lade det frie marked fjerne den lyssky del af branchen.

Støt sexarbejderne – www.sexarbejde.dk
Bekæmp Villy

One Reply to “Dygtig manipulation fra Licensgestapo”

Lukket for kommentarer.