Strejkekassen er tom

Strejkekassen er gabende tom

Dansk Sygeplejeråd (DSR) bliver nu nødt til at låne penge for at betale understøttelse til de strejkende sygeplejersker, skriver Information.

avisen

KL burde trække deres tilbud tilbage, og komme med et nyt. Gå 20% ned i løn, eller søg over i det private !

4 Replies to “Strejkekassen er tom”

 1. Efter over 50 års socialisme ved flertallet ikke, hvor pengene kommer fra. Ikke en kæft født efter 1950 ved at pengene kommer som betaling for nyttigt arbejde – noget folk betaler for af egen fri vilje. Ikke en eneste fed hjernedød SOSU’er, sygeplejesker eller hvad fanden ved at pengene kommer fra tyveri fra de sidste værdifulde danskere.

  De fatter intet. Deres hæmorroider er langt større end deres hjerner.

  De får ikke, hvad de fortjener. Nej – selvom de fleste af os har lyst, vil vi ikke give dem den røvfuld, de retteligen fortjener.

  Mvh. Børge.

 2. Rolig nu Børge!

  Jeg er nu fra 1979, og ved skam godt, hvor pengene kommer fra, selvom jeg er ung (lidt endnu) og offentlig ansat. Jeg kunne aldrig drømme om at nedlægge arbejdet, té mig som en forkælet tosse eller brokke mig ligesom man ser SOSU’er, sygeplejsker og andet skidt og kanel gøre.

  Pyha Børge, du chokere mig altså nogle gange…

 3. -> Sally

  Det er jo svært at sige noget, uden at man kommer til at jokke på nogen. For der findes da masser af fornuftige mennesker og dejlige damer alle steder. Men relativt kan de altså godt synes få. Skræmmende få.

  Jeg har kun min egen tilværelse at forholde mig til, og set fra mit hjørne formørker fjolserne det meste af himlen hele tiden.

  Måske er jeg ved at blive gammel? Nej jeg tror det ikke – inde i det gamle korpus bor der stadig en glad 17 årig dreng. Glad for livet og frække sørøverpiger. Måske er det derfor? – fordi jeg betragter livet som den ultimative gave, at jeg bliver vred på de, der ikke tænker på det og er taknemmelige.

  Mvh. Børge.

 4. Jeg vil gerne forklare mig noget bedre Sally.

  Som jeg så mange gange har sagt, så er jeg ikke født i går. Ikke at jeg er så gammel af år, ca. 65 og hvad er det, men af erfaring er jeg omkring 1000 år.

  Som jeg forklarede dig, så er jeg stadig – min erfaring til trods – en dreng på 17 år. En glad knægt – uendelig taknemmelig for at være blevet født, og med årene tiltagende opmærksom på den kæmpe gave livet er. En gave, der til gengæld for sin størrelse rummer store forpligtelser.

  Jeg er opvokset i et fantastisk hjem. Fattige på materielle ting men med meget højt til loftet. I mit hjem manglede udfordringerne og mulighederne aldrig nogensinde, og der blev kun givet os børn to begrænsninger: Vi skulle klare os selv, og vi skulle hjælpe, hvor vi kunne.

  Og sikke en tilværelse, det gav mig. Jeg er aldrig blevet rig på ting, men hold kæft for en karriere (liv), det har givet mig. Alt det jeg nogensinde har kunnet drømme om, har jeg opnået. Jeg har haft et vildt dejligt liv med det udgangspunkt mine forældre gav mig. Aldrig har samfundet haft skylden. Jeg har grebet dagen, ”carpe deum” som romerne sagde, og hold fast hvor er jeg blevet belønnet. Jeg vil vove den påstand, at der næppe er 10 mennesker i Danmark, der har haft en karriere bedre end min. Aldrig har jeg skullet søge arbejde – arbejdet har søgt mig, og jeg har fået alt, jeg nogensinde kunne drømme om.

  Netop det er baggrunden for min foragt for den nuværende strejke. De strejkende får langt mere end rimeligt er, og alligevel er de utaknemmelige. De er frarøvet evnen til at sætte egen værdi i perspektiv. Hvad om de så kritisk på eget udgangspunkt? Personligt har jeg aldrig strejket. Når jeg var utilfreds med noget, så gik jeg til min leder, og så fandt vi en løsning.

  Hvordan kan man hver dag omgås syge mennesker, og så være utaknemmelig for en himmelsk tilværelse? Hvorfor griber man ikke bare skaberværkets uendelige gave? Det kan gøre mig vred, og når jeg er vred, så skruer jeg bissen på. Fandengalemig.

  Håber at jeg fik forklaret mig lidt. Min vrede skyldes udelukkende at de strejkende er utaknemmelige over et fantastisk liv.

  Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.