Grundlovsdag

Grundloven er forlængst blevet en farce. Vi lever i et omfordelingsdiktatur, hvor de produktive lever som slaver for de nassende hober..

§ 71
Den personlige frihed er ukrænkelig.

Den har vi ikke meget tilbage af i Danmark. Vi lever i en fascistoid planøkonomisk overvågningsstat. Vi kan ikke engang selv bestemme hvilke TV kanaler vi vil abonnere på.

§ 72
Boligen er ukrænkelig.

Der findes over 150 lovbestemte undtagelser, så man må sige at boligens ukrænkelighed i praksis ikke eksisterer. Som kuriosum kan nævnes har myndighederne ret til uden dommerkendelse at kontrollere, om borgerne har sorteret deres affald korrekt.

§ 73
Ejendomsretten er ukrænkelig

Ja, den må vist tage prisen som grundlovens joke nummer et..

5 Replies to “Grundlovsdag”

 1. Desværre har Allan og Falkeøje helt ret.

  Lad mig give et eksempel. Jeg har i dyre domme købt natur (for mange penge), fordi jeg holder af den, og fordi jeg synes, at naturen skal have fred et sted.

  Nu kan man så gå ind på friluftsrådets hjemmeside, og se at de mener, at alle skal have lige ret til min ejendom. Jeg ejer den nemlig ikke, siger de, fordi min ejendom er en del af den danske kulturarv. Ja det siger de forbandede forbrydere sgu i fuld alvor.

  Endnu er det ikke lykkedes dem at stjæle min og andres ejendom endnu, men det skal nok komme. Den danske befolkning er nemlig så hjernedød og amoralsk, som del vel kan blive.

  Af helvede til med danskerne.

  Børge.

 2. Som kuriosum kan nævnes har myndighederne ret til uden dommerkendelse at kontrollere, om borgerne har sorteret deres affald korrekt.

  Det lyder simpelhen for vanvittigt. Ikke fordi jeg ikke tror på dig; men hvor har du det fra?

Lukket for kommentarer.