Afgift på regnvand til husejere

Tænk dig om, inden du bestiller en anlægsgartner til at lave en ny stor terrasse eller udvidelse af indkørslen. En afgift på den del af grunden, der er belagt med hus, fliser eller asfalt, kan være en realitet om nogle år.

fpn

Lad os håbe det bliver en tør sommer..

One Reply to “Afgift på regnvand til husejere”

  1. men hvorfor dog stoppe der, der så meget andet der også kan beskattes. Har du et højt hus (over 3 meter) tager det jo noget af den vind der kan bruges til vindkraft (ren energi?), skat på høje huse og træer.

    Hvis man ikke har plasteret sin grund til med solceller udover man jo ikke solens energi, så vi skal da have en skat på de antal kvadratmeter grund man ikke har solceller på. Hvordan det vil harmonere med en skat på de bebyggede antal ved jeg dog ikke, men mon ikke folketinget har en løsning på dette.

    Back to topic.
    Det er underligt at hver gang kommunerne/staten opdager en ny ustor dgift er løsningen at sende regning videre til borgerne. De overvejer ikke et sekund at de folk de nu vil beskatte endnu hårdere allerede er verdens mest beskattede folk. Det er jo sindsygt.

Lukket for kommentarer.