Du skal låne TV2 penge

Staten redder TV 2 fra betalingsstandsning

Staten kommer TV 2 til hjælp for at redde selskabet ud af en likviditets-klemme. Regeringen har således besluttet at bede Folketingets Finansudvalg om tilslutning til i nødvendigt omfang at give TV 2/Danmark adgang til midlertidig statslig låntagning.

Business

De uduelige mediefascister kan ikke drive en forretning, men de kan gøre det de altid gør. Sjæle dine penge ! Mon de også kommer og hjælper mig hvis jeg går konkurs ?

2 Replies to “Du skal låne TV2 penge”

 1. Kan det mon befrygtes, at den ene tjeneste er den anden værd?

  Tjek nedenstående pressemeddelse og tænk selv:

  “TV-2 skal ikke styres politisk

  – Så er Socialdemokraterne igen på banen med et af sine formynderiske forslag, der kun fortjener at blive makuleret.

  Det siger Fremskridtspartiets mediepolitiske ordfører, Kim Behnke, på baggrund af Socialdemokratiets forslag om, at staten dropper TV-2´s gæld mod at der oprettes en bestyrelse sammensat af de politiske partier.

  Kim Behnke: – Forslaget er skrupskørt, og er et typisk eksempel på Socialdemokratiets formynderiske og bureaukratiske holdning. Løsningen på TV-2´s gældsproblem er, at stationen skal have lov til at bringe alle de reklamer den vil. Samtidig kan det offentlige slette kautionen for TV-2´s gæld. Dermed er problemerne ude af verden.

  Socialdemokratiet lever i en tvangsforestilling om, at politikerne skal styre nyhedsformidlingen. Det vender Fremskridtspartiet sig på det skarpeste imod. Hvad politisk styring af pressen resulterer i, fremgår af socialisternes egen avis, Det fri Aktuelt, der år efter år har et dundrende underskud. Vi kan derfor ikke advare nok mod forslaget, siger Kim Behnke.

  Pressemeddelse fra:
  Kim Behnke, Fremskridtspartiets mediepolitiske ordfører”

  Kilde: Fremskridt nr. 10 – November 1991

  Er det i orden, at udskifte de steder, hvor der står Socialdemokratiet, med Det konservative Folkeparti her i 2008?

 2. “Er det i orden, at udskifte de steder, hvor der står Socialdemokratiet, med Det konservative Folkeparti her i 2008?”

  Det er ikke meget galt, K og V er den demokratiske socialismes højrefløj.

Lukket for kommentarer.