Samuelsen: Topskat er en forbrydelse

Den danske topskat er en forbrydelse mod den enkelte og mod fællesskabet, lyder det fra Ny Alliances Anders Samuelsen. Regnes dynamiske effekter med, kan vi få en skattesats på højst 41 pct. for kun en milliard, siger han.

180

Et spørgsmål melder sig.. Hvor fanden var Samuelsen under valgkampen ?

9 Replies to “Samuelsen: Topskat er en forbrydelse”

 1. Under valgkampen måtte han tage hensyn til medstifter Gitte Seeberg, som ikke ønskede de skulle være for borgerlige.

  Da de andre til sidst ved et (krise)møde skar igennem, og erklærede sig som et borgerligt parti, tog hun jo sit gode tøj og gik… 😉

  Med hende ude at vagten, skal jeg love for at Anders Samuelsen, har taget bladet fra munden.

 2. Semantik.. Bare vi får flad skat på 40%, så er jeg kold hvem det er der foreslår det. Men der skal ikke herske nogen tvivl, jeg stemmer helst på Liberalisterne og gerne Superliberalisterne 🙂

 3. “Manden” er en hjernedød vindbøjtel. Fostret af et parti af landsforrædere af kommunistisk, maoistisk og nazistisk observans.

  Alt idioten vil, er at ødelægge Danmark. Heldigvis er han havnet på lossepladsen sammen med resten af pædagogsnuderne i det rabiate folkeparti.

  Vi vil have rigtige skattelettelser – ikke udsalg.

  Mvh. Børge.

 4. Anders Samuelsen taler ganske rigtigt om max. 40% skat. MEN! Reelt taler han om mac 40% indkomstskat, og jeg skal hilse at sige, at der er himmel til forskel. Følger man debatten på 180grader.dk, var han ikke bly for at indrønmme, at han ikke planlagde at skære i velfærdsstaten. Med andre ord ønskede han ikke at finansiere sin skattesænkning på indkomsten, men blot at omlægge skattebyrden. Dette kan bekræftes bl.a. ved at gennemlæse NAs politik på deres hjemmeside.
  Samuelsen forsøgte i øvrigt at “kamuflere” det, ved at præsentere det som et oplæg til debat, hvor han konstaterede, at hans plan manglede 14 milliarder, og bad og hjælp til at finde dem. Eneste kritere en løsning skulle opfylde, var at man ikke måtte skære i udgifterne, eller forøge indtægterne… O_o Han kunne blive en genial finansminister 😀

 5. @ Michael K

  Anders Samuelsens forslag er i sig selv svære nok at få folk med på, enhver som talte åbent om at skære ned for at få skattelettelser, ville ikke have en snebolds chance i helvede for at blive valgt ind i det land her…. Desværre.

  @ Apopov

  Max 40% er svært nok at få gennemført, så det er et meget fint sted at starte. Når du har gennemført det, og folk har set at tingene stadig fungerer. Ja så skulle de næste lettelser, være noget nemmere.

 6. Det blev bare fremstillet, som om 40% var endemålet, og noget sådant må jeg tage skarpt afstand fra.

  apopov

Lukket for kommentarer.