Anders Eldrup

Bureaukraten der troede han var erhvervsmand. Bureaukrat-man.

På trods af at Anders Eldrup står i spisen for en totalt mandsdomineret direktion i Dong Energy, er han efterhånden blevet kendt som lidt af en kæledægge, når det kommer til at kæmpe for at få flere kvinder ind i toppen af dansk erhvervsliv.

Børsen

Tillad mig at rette. Anders Eldrup er en ulækker politisk oppertunist i et statsmonopol som er indkøbt for skatteborgernes penge. Det gælder også hans kone Merete Eldrup, som også er gauleiter i et andet statsligt monopol (TV2). Deres baggrund er i offentligt bureaukrati, og de er den del af problemet med at få Danmark til at fungere effektivt.

One Reply to “Anders Eldrup”

  1. Tænk hvis alt den energi som i Danmark bliver brugt på at score politiske fordele og tjenester istedet blev brugt på noget produktivt!

Lukket for kommentarer.