Fuck EU

eussrno1.gif

EU overvejer at forbyde anonyme bloggere

Bloggere kan forurene internettet med spam og urigtige oplysninger, advarer en rapport fra EU-Parlamentet. Derfor skal det nu kræve EU-godkendelse at blogge, lyder et forslag.

180

De kan rende mig..

8 Replies to “Fuck EU”

 1. Man må håbe, at der er nogle fornuftige politikere i Bruxelles, som siger “nej tak” til et sådant forslag. Men jeg tvivler. Så må vi til at lave illegale blade ligesom under besættelsen i 40’erne.

 2. Du siger fuck –

  og EU er pisse ligeglad .

  Hvad skal VI gøre – eller rettere – hvad KAN vi gør ?

  Det er virkelig stærkt ubehageligt det EU her fremlægger .

  Men det hænger meget godt sammen med hele EU-systemet, som i den grad skider på borgerne.

  For dem er borgerne ikke andet end den gemene hob der skal sørge for at indtjene de økonomiske midler som EU har brug for til dets projekter – og som eller skal holde deres kæft og rette ind efter hvad EU finder på.

  “Eurabias Socialistiske Union” er hvad vi får, vi naive tåber .

 3. Det følger vel bare den sædvanlige rytme: Tax, regulate, sucides. (gammelt citat, har glemt hvem der sagde det).

  Går ud fra at man som blogger skal betale skat af de indtægter man evt. har fra sin blog, nu skal staten så lave nogle regler for hvordan det hele skal forgå (der kommer vel også en række krav til blogs omkring layout, indhold og kilder). Om nogle år begynder tilskudende så at komme (nok fordi politikerne har blogs).

  Alt sammen for at beskytte “borgerne” i de europæiske lande, for det kan jo være at der er nogen der ikke har den sammen mening som politikerne og det kan vi jo ikke have, vel?

 4. Så skal EU selvfølgelig afgøre hvad der er rigtige og urigtige oplysninger. Lad mig gætte; “Eu er en vidunderlig ting der gør så meget godt” er de rigtige oplysninger, og hvis nogen siger noget andet så er det rart at have navn og adresse ved hånden!

 5. Sjovt som alle kalder det et liberalt projekt og de største tilhængere af EUSSR findes på højrefløjen.

  Det har aldrig været et liberalt projekt at få mere stat og centralisere magten så langt væk fra borgerne som muligt og have en masse korrupte politikere til en månedsløn på 100.000 kr uden de laver noget. Det er kommunisme når det er værst.

  se flere film her:
  radioilluminati.com

 6. DANMARK ER VERDENS BEDSTE LAND MED HENSYN TIL DET SOCIALE OG VELSTAND OG DER ER KRAFTEDME IKKE NOGEN DER SKAL BESTEMME OVER OS VI ER VIKINGER OG KLOGERE OG STÆRKE END ALLE DE FUCKING BØSSERØVE… FUCK EU … FUCK EU … FUCK EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Lukket for kommentarer.