Kvindernes tyranni

Flere hundrede frustrerede skilsmissefædre kimer Foreningen Far ned, fordi de ikke har fået lov til at se deres børn i flere måneder.

Til fædrenes store frustration beholder mødrene nemlig ofte – helt lovligt – børnene, mens statsforvaltningerne bruger måneder på at afgøre de mest konfliktfyldte sager, hvor far og mor ikke kan blive enige om, hvordan de skal dele børnene imellem sig.

avisen

Jeg gentager lige mit råd til alle ugifte mænd.

1. Lad være med at blive gift.

2. Hvis du har brudt regel nummer 1 og skal skilles, så find tegnebogen frem. Der er kun en måde at få problemfrit samvær med sine børn. Betalt alt hvad ex’en forlanger, og bliv ved med at betale så længe du vil se dine børn.

5 Replies to “Kvindernes tyranni”

 1. Du glemte den vigtigste regel:

  2. Få aldrig børn !

  Og så kommer regel nummer 3.:
  3: Hvis du bryder regel nr 2 osv…

  Uanset om man er gift eller ej, så koster det kassen hvis man har børn og går fra hinanden.

 2. Ægteskabspagter kan vel løse nogen af fejlene i lovgivningen?.

  Og så ser jeg intet problem i, at man må være med til at understøtte de børn men sætter i verden. Dog er den praksis, at børn bruges som afpresningsmiddel, noget lovgiverne bør sætter kraftigt ind imod.

 3. Kære Allan.

  Det må være de helt forkerte piger/kvinder du har mødt – og som mange stakkels mænd tilsyneladende har giftet sig og fået børn med !

  Jeg selv blev skilt og drømte ikke om hverken at kræve hustrubidrag eller børnepenge til 3 børn .

  Vil man skilles må man også tage det samlede ansvar på sig.

  Særlig materielt godt kørende var jeg ikke, men jeg havde det godt med mig selv.

  Og DET satte, og sætter, jeg størst pris på.

  Så det drejer sig om at finde selvberoende kvinder der i praksis selv lever selvansvarligt – uanset hvad omkostningerne måtte blive.

  Nu har mange mænd jo den mærkdværdighed indbygget at de i hvert fald i første omgang fokuserer på det ydre – og glemmer at en velbehageligt sådant ikke er det samme som kvalitet – eksistentialistisk set.

  Måske er I, når det kommer til stykket, en smule bange for de kvinder som vægter selvberoenhed, livskvalitet og selvudvikling fagligt, som personligt, fremfor siliconebryster, høje hæle og sidste skrig i mode og make up osv. ?

  For det er jo ofte den type piger I gifter jer med – og f.eks. ikke de der tramper rundt i gummistøvler, køre hestemøg, håndtere heste, sejler sejlbåde og i det hele taget elsker at være derude i terrænnet i alt slags vejr året rundt .

 4. Vivi,

  Meget nydeligt. Du er så en af de kvinder som ikke laver bøvl ved en skilsmisse. Men ifølge tallene er der stadig 50% af kvinderne som gør.

  Og du tager helt fejl, hvis du tror at man da bare skal finde den rigtige osv. Jeg var selv ude for det. Da vi gik fra hinanden skiftede hendes personlighed til noget jeg slet ikke kunne genkende.
  Og hun havde sgu hverken silikone bryster eller høje hæle.

  Man har vitterlig ingen anelse om hvordan hun i virkeligheden er, før man går fra hinanden. Så alt det gøjl med, at mænd bare kan gifte sig med ordenlige kvinder giver jeg ikke en skid for.

  Så mit råd er ganske enkelt: Få ikke børn! Og gift dig ikke! Så har statsamtet i det mindste ingen ret til at gøre med dig som de vil.

 5. Et eller andet sted har Vivi nu alligevel en pointe ,den går så begge veje efter min mening.
  Når det er sagt så er det rigtigt at man ikke kender partneren før situationen er der og det gør partneren egentlig heller ikke , dvs. man kan altid overraskes over hvordan mennesker (incl. en selv) pludselig reagerer i en ny anderledes situation.

Lukket for kommentarer.