Mogens Glistrup RIP

han sammenlignede de såkaldte »skattesnydere« med jernbanesabotører under Besættelsen:

»De gør et farligt, men fædrelandsnyttigt job,« lød det.

Berlingske

Det er så sandt som det er sagt. Danmark har med Mogens Glistrups død mistet en visionær, og hans arv ligger i ruiner. Skatten er værre end nogensinde før og det parti han stiftede har fået en ulækker horeunge (Dansk Folkeparti) som ikke er hans tanker værdige. Selv blev han økonomisk knust af statsmagtens overgreb og mediefascisternes giftige galde. Han døde med stoltheden i behold i kampen imod overmagten, ligesom mange jernbanesabotører under besættelsen. Lad os håbe at endnu en mand af hans format, engang igen vil rejse sig af den danske sump af svæklinge.

Tak for en brav indsats, og min kondolance til familien.

5 Replies to “Mogens Glistrup RIP”

 1. Helt enig! Især kan jeg godt lide horeunge-betegnelsen om DF, som er de mest populistiske mennesker i Folketinget. Glistrup var bare et unikum, og jeg håber jeg når at opleve en ligesom ham!

 2. Stor hyldest også fra min side til en stor Dansk frihedskæmper.

  Nogle forsøger at nedgøre MG, ved at udstille ham som autist og andet negativt – elendig politiker. Ja politiker var MG ikke. Han var alt for intelligent til politik. Alt for hæderlig og ærlig.

  I et land, hvor blog’ere og politikere priser landsforræderen Scavenius, er der selvfølgelig ikke plads til mennesker som MG. Men det ændrer intet. Han var en stor Dansker også sine fejltagelser til trods.

  MG indså at et land, der stjæler næsten alt fra de, der dur, og giver tyvekosterne til hjernedøde muslimer, ville gå under. Det var MG’s mission, og han høstede sin tak herfor som så mange enestående Danskere. Ninn Hansen, Bonde Nielsen, Thorsen og senest Riskjær.

  Danskerne hader alt, der har værdi. De vil langt hellere selv dø i nød og elendighed, end at de vil opleve, at det går nogen godt.

  Det er helt i naturens ånd, at Danmark ophører at eksistere. Danskerne er en kloak.

  Mvh. Børge.

 3. Var der nogle der hørte p3 idag? På intet tidspunkt i radionyhederne fra 07:00-15:00 bliver det nævnt at Mogens Glistrup er død , på trods af at det er på forsiden af de skrevne medier.
  Uanset hvad man ellers måtte mene om manden må man da anerkende hans åbenlyse intellekt, formidlingsevne, fightervilje, og aftryk på dansk politik de sidste årtier.

  Det fandt DR blot ikke værd at nævne, til gengæld var der plads til en god historie i “forbruger” katagorien om hvordan man som borger kan blive snydt når man køber rejser på nettet og ikke læser det med småt… Skide interessant og meget væsentligt nyhed, helt i overensstemmelse med DDRs public service forpligtelser.

  Danmark har med vores skattetryk mere end nogensinde før brug for en mand som Mogens Glistrup, og en som Erhard Jacobsen til at sætte DR på plads.

  Jeg kan desværre ikke se deres afløsere i nutidens (levebrøds)politikere.

  Mine kondolencer til familien

  Mvh. Martin

 4. Glistrup var ingen politiker. Som Snaphanen skrev, var han farlig for sig selv, alene som Gallileo.

  Een af grundene til hans manglende success er at Danmark simpelthen er et for lille land. Demographien er ikke stor nok til flere aviser, radio-stationer of andre medier.

 5. Danmark har mistet en stor visionær geni Mogens Glistrup. Han ville at vi her i Danmark fik en retfærdig skattelov, ikke som nu hvor vi betaler røven ud af bukserne.
  Danskerne er dumme de finder sig i at blive bestjålet af staten. Jeg kender ikke et folkeslag der frivilligt kan sparke sig selv i røven og så bagefter siger undskyld kom og tag hvad du vil have. Dumhed dumhed, jeg græmmes ved at kalde mig for dansker.

Lukket for kommentarer.