Smagen af Danmark

Kokken Claus Meyer kæmper med millionunderskud på sine to Deli-butikker, men kan nu se frem til at modtage økonomisk støtte fra Landbrugsraadet, der betaler for at kokken kan komme tilbage på TV-skærmen.

erhvervsbladet

Kokken Claus Meyer vil nu tilberede en klassisk dansk ret “skatteyder i skysovs”.

Der skal bruges:

En flok dumme danske skatteydere og licensbetalere
En foretningsmodel baseret på statsstøtte
En medieliderlig kok (må også gerne være skaldet)
Et mediemonopol

Man tager de dumme skatteydere og flår dem, for at poste deres penge ind i uduelige tabere – vist live i et statsligt mediecirkus. Når de er godt møre, så fodres de med deres eget kød.

Det er Smagen af Danmark, det er smagen af lort !

13 Replies to “Smagen af Danmark”

 1. Skatteyderpenge? Fra webpage’en står der:

  Landbrugsraadet er en privat interesseorganisation, hvis formål er at varetage fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for fødevareerhvervets organisationer og andelsejede selskaber

 2. Jeg håber, at det er din spøg Allan.

  ”Landbrug ! private penge ! Det er vel din spøg ?”

  Er det landbrugsstøtten du sigter til? 5 mia kr?

  Jeg skal sætte et par ting på det rene. Hektarstøtten gælder for hele EU, som et modsvar mod andre landes støtteordninger. Der findes primitive lande, hvor man mener at mad er mere nødvendigt end alt andet, og hvor man derfor støtter en basal landbrugsproduktion.

  Men vi kan sætte det i perspektiv: I Danmark bruger staten 70 mia på at sende folk på efterløn. I Danmark bruger staten omkring 200 mia på import af og vedligeholdelse af krigeriske idioter fra den 3’de verden.

  Uden dansk landbrug gik Danmark fallit på ½ år. Undersøg, hvad Danmarks største industrivirksomheder (bistandsindustrien undtaget) lever af. Hvad fanden tror du, det er vi bytter med overfor kineserne?

  Som landmand var jeg inderligt gerne uden støtte, men hvad nytter det i et land, hvor der opkræves 1600 mia i skat til betaling af støttekrævende idioter herhjemmefra og resten af verden.

  Hvordan fanden kan folk ævle om landbrugsstøtten, når verden sulter, og landmændene intet tjener?

  Det er det ledeste svineri at hetze mod Dansk landbrug, når man i resten af EU synes at landbrugsstøtten er helt ok. Hvordan fanen skulle dansk landbrug med verdens højeste produktionsomkostninger skulle kunne klare sig? Tror du, at vi kan leve af IT (ingen ting) og lort?

  Fortæl mig venligst, at jeg misforstod det hele.

  Mvh. Børge.

 3. Ca halvdelen af EU’s budget bruges på at subsiduere landbruget. Jeg er da ligeglad om landmændene kan leve af deres forretning – hvis de ikke kan få deres butik til at løbe rundt uden mine skattekroner, så må de lukke. Landbruget lever på statens omfordeling af mine penge, og så længe de gør det – får de ingen ros herfra.

 4. Jeg er faneme også ligeglad med om landbruget kan få deres butik til at løbe rundt. Det bliver sgu ikke mig, der kommer til at sulte.

  Halvdelen af eu’s budget er det svenskerne bruger på importen af muslimer.

  Rend mig i røven din idiot.

  Børge.

 5. Ja Børge, det er altid svært at sige farvel til skatteydernes penge. Hvis du troede at nogen der lever af statslig omfordeling ville gå ram forbi på skattetryk, så tog du fejl. Men jeg tror nu nok vi skal få noget at spise, ligesom de også fik i New Zealand da man afskaffede landbrugsstøtten.

  Tak for dine fine kommentarer gennem tiden.

 6. Hvad fanden bilder du dig ind?

  Efter skat får jeg 6000 kroner af EU. For det – arbejder jeg mange hundrede timer. Og har ikke muligheden for at sige nej tak.

  Jep – din side slettes fra pick-listen nu. Faneme om jeg gider høre på dit lort.

  Børge.

 7. At sige at en landmand ikke kan få butikken til at køre rundt uden støtte er det samme som at sige at hans drift ikke kan betale sig altså at man ikke tjener på det. Ting man ikke tjener på bør man inten holde op med eller selv stå for udgifterne. Det er vel ikke så vanskeligt at fostå.

  Når det er sagt kan der ikke være tvivl om at staten sætter mange forhindringer op for landbruget som forringer deres konkurenceevne, skulle de så ha støtte som kompensation? NEJ “two wrongs don’t make a rigt”.

 8. Det er ment at forstå hvorfor andre ikke skal have penge fra den store kagedåse, men svært at forstå når man selv ikke længere skal have adgang til andres penge.

  Jeg har på denne blog formået at vende de fleste imod mig, for der kom altid en dag hvor de selv blev ramt af kravet om selvforsørgelse og ansvar for eget liv.

 9. Ja, det er sørgeligt når ellers ærlige mennesker som egentlig gerne ville sørge for sig selv bliver trukket med i tyveriet.

 10. Allan, du har min fulde sympati. Ingen bør kunne modtage penge som er inddrevet ved tvang hos andre.

  Børge, hvorfor hidser du dig sådan op, det er dig som er helt ude i hegnet. Det passer i øvrigt ikke at du ikke kan sige nej tak til støtten. Alt du skal gøre er, at undlade at sende ansøgningsskemaet ind hver april måned, men bare arkivere det lodret i stedet. Det gør jeg selv, og det er faktisk ret enkelt.

 11. Lidt girafsprog 🙂 og praktisk tilgang til tingene efterlyses. Ovenstående diskussion er jo Brøndby/FCK-agtig. Elske/hade og finde argumenter efterfølgende som passer.

  F.eks.: jeg er en person som modtager børnepenge, jeg giver penge til Kaj Børge, Kaj Børge er derfor en skatteydersubsidueret idiot. Come on!!

  Det er vist på tide med et par øl og en snak om tingene 🙂

Lukket for kommentarer.