7% af danskerne skal have tilskud til mad

Den sociale Ankestyrelse slår nu fast, at mennesker med fødevareallergi skal have tilskud til ekstraudgifter på li­ge vilkår med tarmsygdommen cøliaki, hvor man ikke kan tåle gluten. Det er en principafgørelse, der nu giver håb for de syv procent af den danske be­folkning der lider af fødevareallergi, oplyser Astma- og Allergiforbundet.

TV2

Omfordelingsstyrelsen har gravet endnu et gigantisk hul, som vi nu skal til at hælde penge i. 7% af danskerne skal have tilskud til mad.

Må jeg foreslå de får en sutteflaske !

32 Replies to “7% af danskerne skal have tilskud til mad”

 1. Jeg kan nu godt forstå de danskere, der kun har en folkepension at leve af.
  De skal se på, at en indvandrerfamile får langt mere, selvom de har levet et langt arbejdsliv og har måttet betale det meste af deres indkomst i skat.

  Det er politikernes fiasko, der rammer dem som en flabet handske i ansigtet.

  Idioti!

  falkeøje

 2. Alle, som har sat penge i banken, vil også gerne have ejendomsret til dem.
  Det gælder vist også dig Allan?

  falkeøje

 3. @ falkeøje

  Udfra den logik hænger vi jo så på den forvoksede velfærdsidé til evig tid, for folk vil jo allerede have betalt til det….

  Løsningen må jo så være, at man langsomt begynder at returnede det stjålne, til de retmæssige ejere i takt med at man reducerer staten i samme tempo. Problemet er jo så, at de penge pensionisterne betalte i deres ungdom, for længe siden er blevet soldet op. Så vi står alle i en livsvarig gæld til alle andre….

  Ikke specielt holdbart IMO.

 4. Eneste logik!

  Pengene kan kun anses for værende tabt!!!

  Naivt at tro man har noget tilgode hos staten,

 5. Det siges, at muslimerne engang imellem stiller på bistandskontorerne og siger:
  Mig ikke flere penge, mig have nogle flere.
  Det må de have lært af staten.

  falkeøje

 6. De gør blot som alle de andre, det er der vel intet galt i.

  Hvad andre tror eller går rundt og laver er ikke dit problem, sålænge de ikke krænker dig!!

 7. De krænker Allan, ved jeg, og de krænker alle dem, der skal punge ud til dem.

  falkeøje

 8. Nej! det er samfundet der krænker dig, ved at sidde og dele dine surt optjente penge ud til hvem der nu lige måtte komme forbi.

 9. Jeg har nu i 20 år levet med fødevareallergi, der i værste fald kan resultere i jeg har op til 12 toiletbesøg hvis jeg spiser noget forkert. Special produkter koster det hvide ud af øjnene, og det kan der ikke laves om på. Jeg kan ikke på nogen som helst måde se hvad pokker der er galt i at allergikere får et tilskud, hvis det kan resultere i en bedre hverdag UDEN diarré. Lad mig skære det her ud i pap Allan: Har du diarré er chancen for du melder dig syg på dit arbejde relativt høj, da det for almindelige mennesker anses for at være nærmest ulideligt. Men skal man leve med det dagligt og skide til sin røv er hudløs er det ingen lidelse, og demed totalt ligegyldigt? Med det tilskud kan det betyde at en studerende som mig rent faktisk kan få råd til at betale for IKKE konstant at skulle have diarré! Jeg kan ud fra egne erfaringer sige, at uanset hvor længe du har det, lærer man kun at leve med det til en hvis grænse! Hvordan i al hede hule helv… kan du tillade dig at have ondt i røven over at folk med en kronisk lidelse kan få støtte så de rent faktisk har råd til at betale de produkter de har brug for? Og ja, jeg er sa..e godt klar over at de går ud over skatteydernes penge, men sådan er der så meget her i livet der er uretfærdigt. Ligeledes går mine skattepenge også til ting jeg højest sandsynligt ikke får en kæft ud af, men sådan er livet. Så som folk der betaler skat til vedligeholdelse af de danske veje der ikke ejer en bil. De folk der er med til at betale så DSB stadig kan køre, selvom de i 30 år ikke har kørt med tog. Folk der betaler licens uden at se DR etc. Sådan kan du fortsætte i en uendelighed. Jeg må hellere undskylde på mine og andre allergikeres vegne over at vi behøver tilskud for at have råd til ikke at være syge konstant! Den holdning er så snæversynet jeg er ved at brække mig ved tanken! Havde du selv været fødevareallergiker ville du sikkert ikke stå sidst i køen om at få tilskud til det! Som du siger: Må jeg foreslå de får en sutteflaske, vil jeg ligeledes foreslå du serverer os en stor bøf til alt det whine du lukker ud!

 10. Søren det er synd for dig, men hvorfor har jeg ansvaret for at du kan skide x antal gange, se TV, køre med DSB, i det hele taget leve ? Jeg lever ikke for din skyld, men for min egen skyld. Dit liv er ikke mit ansvar, men dit eget.

 11. Lad mig stille dig et simpelt spørgsmål. Hvor mange kender du der er døde af kræft?

 12. Desuden har jeg intet nævnt om at du har ansvaret for at jeg kan se tv og køre med dsb, så det latterlige argument kommer du ingen steder med. Lad være med at fordreje det jeg siger og hold dig til sagen. Den del af indlægget handlede om hvorvidt folk får noget for pengene eller ej! Ikke hvorvidt du skal betale for mig!

 13. Hvis mine penge (som jo er det konkrete udbytte af min indsats) skal betale for dit liv, så arbejder jeg også for din skyld, ikk ! Hvorfor skal jeg det ? Er meningen med mit liv at jeg skal leve for dig ? Hvor mange jeg kender der er døde er af kræft rager vel ikke dig, ligesom det heller ikke rager dig hvad jeg bruger mit liv til. Men du (og andre kollektivister) vil gerne holde mig som fæstebonde for at I selv kan leve et bedre liv.

 14. Til din orientering koster det 3 millioner og nere til at behandle en kræft-patient. Får en af dine nære kræft vil du sikkert gerne at vedkommende får behandling uanset om der er blevet betalt 3 millioner i skat eller ej. Du får det til at lyde som om at staten kontakter dig og siger du skal betale for at alle allergikere i Danmark kan få fødevare tilskud, hvilket langt fra er tilfældet! Desuden er jeg udmærket klar over at du ikke lever for min skyld, og mit liv er mit eget ansvar, men fik din mor kræft og fik den besked, tror jeg nu ikke du ville affinde dig med det! Det er et hårdt eksempel, men et relativt godt paradoks. Desuden vil jeg gerne vide hvordan du mener du kan tillade dig at sige du har ansvaret for at jeg kan se TV, da jeg vil mene min licensregning ligger på det samme som din?

 15. 1. Dit eksempel med 3 mill til en kræftpatient kaldes en forsikring, og sådan en kan interesserede tegne i en frivillig ordning. Det operative ord er FRIVILLIG. Tvangsordninger er kun nødvendige når man skal have nogle til at betale for noget som de IKKE får noget ud af selv. Og for at komme dit næste spørgsmål i forkøbet, så bestemmer man selv hvad der er fordelagtigt for en selv. Tvang er YT.

  2. Dit licens eksempel er da netop endnu et eksempel på at jeg tvinges til at betale for dine behov. Jeg ønsker ikke ikke en statslig TV kanal, men tvinges til at betale for noget jeg ikke ønsker. Hvis jeg ikke vil betale for at befolkingen tæppebombes med kollektivist propaganda, så bliver jeg hevet i retten og dømt. Ren fascisme.

  3. Hvis min mor fik kræft i verden uden kollektivisisk tvang, og hun ikke havde en forsikring – så kan du være sikkert at hendes famile ville betale for hjælpen. FRIVILLIGT !

 16. Du vil dermed påstå at din familie aldrig bruger statslig lægehjælp, men kun privatpraktiserende og privathospitaler? Til din information ønsker jeg DR ligeså lidt som du gør, da jeg aldrig ser på den, men betaler alligevel min licens, så du kan ALDRIG komme til at betale for at jeg kan se DR hvilket er et fuldstændigt LATTERLIGT argument! Ligesom dig betaler jeg også min skat, og jeg får jo nok ligeså lidt for pengene som du gør, forskellen er bare at jeg kan finde ud af at acceptere tingene som de, og ikke brokker mig over at jeg skal betale skat. Jeg har op til flere gange afskrevet min SU fordi jeg selv har haft mulighed for at tjene pengene, rent ud sagt for at slippe for at nasse på systemet! NETOP fordi jeg kan klare mig selv! Du får det virkelig til at lyde som om at du er DK’s eneste skatteyder og det KUN er dig der søger for hjulene kan løbe rundt, hvilket du udmærket godt ved ikke er rigtigt! Det hoveddelen af VORES skattepenge går til er at behandle syge mennesker, der højest sandsynligt ikke selv ville have råd til det. Det er staten det koster 3 mill. at behandle en cancer patient. Ikke din forsikring. Din forsikring betaler ikke for den nødvendige kemoterapi, men derimod gør staten!

 17. Det er da dejligt at høre at du helst vil klare dig selv. Jeg tror næppe vi blir enige om privatisering af sygehusene, men så lad os starte med at lukke for den automatiske adgang til skattpenge til feks SU, efterløn, DR, børnecheck, svømmehaller, boligsikring, osv osv.. alle der kan betale selv, skal betale selv.. Så er vi nået langt.

 18. Det har det med sagen at gøre, at JEG kan risikere at en del af skattepenge kan gå til at behandle din syge mor, hvad enten jeg vil det eller ej, hvilket OVERHOVEDET ikke generer mig det mindste. Hvorimod du kan risikere at nogle af dine penge kan gå til at allergikere kan få tilskud så de kan købe produkter der ikke gør dem syge. Jeg tog eksemplet fordi prisen på at behandle kræft er meget høj, og ikke fordi jeg har behov for glutenfri fødevarer. Du kan også vende spørgsmålet, hvad har min allergi at gøre med at jeg kan risikere at skulle betale for at din familie bliver syge? Facts er at vi begge to betaler for noget vi ikke får noget ud af! Lad mig stille det barnligt op for dig! “Hvis ikke du vil betale for min allergi, vil jeg ikke betale for at dine nære kan blive behandlet på sygehusene”. Jeg vil lige påpege dette OVERHOVEDET ikke er min holdning, men at du åbenbart skal have tingene skåret ud i pap! Desuden er chancen for at dine skattepenge overhovedet går til allergikere så lav, at jeg slet ikke kan forstå hvorfor du brokker dig! Du får jo ikke ligefrem smidt 2% oven i din skat fordi det er trådt i kraft!

 19. Selvfølgelig skal alle der kan betale selv gøre det. Det er jeg fuldstændig enig med dig i. Men af og til må man se realistisk på tingene. Det kommer jo alligevel aldrig til at ske, hvorfor så bruge spekulationer på det?

 20. Det er en aftale. Jeg slipper for at leve for dig og dine, så slipper du for at leve for mig og mine.

  Lad mig skære det ud i pap for dig også.

  I swear by my life and my love of it that I will never live for the sake of another man, nor ask another man to live for mine

  https://en.wikiquote.org/wiki/Ayn_Rand

 21. #Allan

  Det lyder som om at du mener at alt offentlig støtte skal fjernes.. Hvor langt ville Danmark så være fremme i skoene?
  Det ville da være komplet ånsvagt.
  Du siger at man ikke skal leve for andre..
  Vores system her i Danmark er bygget så at alle hjælper alle, men sys da du skal flytte til et U-Land og så blive din egen lykkes-smed. Så ses vi når du savner vores gode system og vores super gode frynsegoder pga. skat.

  Jeg er ikke selv allergiker. Men hvis et lille tilskud om året, eller om måneden til de mennesker der lider af allergi kan sætte en stopper for at de skal til at tage en masse piller og medicin så sys jeg at det er fair.. At du så ikke lige kan se det er nok fordi din verden kun strækker sig til spidsen på din selvfede næse…
  Den dag en af dine kære eller dig selv sidder i saksen sys jeg du skal sige til lægen at du nupper regningen 😉

  Qoute Allan: ALLE der har muligheden, SKAL klare sig selv.. INGEN undskyldninger godtages..

  Så ud i marken indtil du har nok til en ordentlig omgang kemo 🙂

  Kjaer.

 22. Jesus.. Aldrig i mit liv har jeg mødt en mand der undviger så meget i en diskussion som dig.. Dig kan ikke argumentere for halvdelen af den flodstrøm af lort du lukker ud, og så vælger du at spise mig af med et citat du ikke engang selv har fundet på. Det er nok ikke uden grund det ikke er folk med din holdning der sidder i vores regering, men nogle der kæmper for livet skal være godt for alle. Du tænker kun på dit eget forgodtbefindende.. Dit problem er at du godt vil nyde godt af de goder der er, men du vil ikke være med til at betale for dem.. I så fald, så byg din egen motorvej, køb dit eget hospital, send dine børn på privatskole, og bliv ellers ved med at gå i troen om du betaler for Danmark kører rundt.. Desuden er de mulige 200.000 du betaler i skat om året kun i DRÃ…BE i havet.. Og så meget betaler du nok ikke engang når det kommer til stykket.. Kender du ordet snæversynet? For det er satme lige hvad du er. Snæversynet, og fucking egoistisk. Hvad enten du vil stå ved det eller ej.

 23. Tag forbehold for stavefejl, og åndsvagt foretaget omformuleringer så som: Dig kan ikke argumentere for blah blah blah..

 24. Sidste kommentar til denne diskussion: Allan, du er en selvfed nar der ikke kan argumentere for den sø af pis der vælter ud af kæften på dig, snakker udenom i sådan en grad at din del af diskussion ikke giver mening.. Jeg gider ikke diskutere med folk der snakker udenom og ikke kan redegøre for det siger, og SLET ikke vil svare på hvad de bliver spurgt om, fx hvordan du kan tillade dig at mene DU betaler for at JEG ser TV, når det ligesåmeget er MIG der betaler for at DU kan se tv, da vi nok begge to benytter DR ligemeget.. Dette er bare et lille eksempel.. Du vil have afskaffet skatten, så du har råd til en dyrere bil og flere frynsegoder til dig selv.. Desuden er lønnen kun så høj i DK PGA skatten.. Men som Kjær siger det, pis til et U-Land og arbejd i marken til du har til en omgang Kemo.. Så må vi se hvem der i den sidste ende kommer krybende tilbage til Danmark og beder om forladelse, når han finder ud af HVORFOR systemet ikke er som det er, og HVORFOR skatten er så høj! Fjern dine skyklapper din klaphat og vågn op til den virkelige verden.. Stakkels lille Allan der betaler for vi alle i Danmark kan have det godt.. Giv ham et stort bifald.. Og alle der læser dette, husk det KUN er Allan som er den eneste i DK der betaler skat.. KUN ham..

  Douchebag..

  NC!

 25. Jeg betaler nok mere i skat end du tjener, så luk lige røven. Hvis jeg ikke havde 10 af din slags på ryggen var jeg en glad mand.

 26. Det gør du sikkert.. Siger sig selv, jeg er studerende.. Det ændrer stadig ikke på det fact at du er en igoistisk narhat der ikke kan argumentere for hvad du siger, om du så BETALTE alt skatten i Danmark.. når jeg er uddannet kommer jeg til at betale MINDST ligeså meget i skat som dig.. Og det skal jeg gøre med et KÆMPE smil på læben velvidende om at jeg er med til at hjælpe andre mennesker end mig selv.. Hvis du havde 10 af min slags på ryggen var du glad, kunne jeg sende 2 af din slags i graven uden at blive straffet for det ville jeg ikke blot være glad.. jeg ville være lykkelig, ligesom de andre der deler min holdning :).. Gider ikke diskutere mere med dig, for det her er ikke en diskussion.. Så længe du ikke argumenterer for det lort du lukker ud gider jeg ikke høre på dig.. Hyg dig, og pas på.. AllANDE jagtsæsonen går snart i gang..

  Douchebag.. 🙂

 27. Søren, du er en ynkelig tæppetisser der bider den den hånd der fodrer dig. Folk som dig ville dø af sult hvis ikke I have os andre til at nasse på. Fald død om, og spar os for udgiften.

 28. Jeg glæder mig til den dag du bliver fyret og ikke kan finde et nyt job og din latterlige fagforening siger stop Lars.. Så skal du satme tænke på hvem der fodrer hvem din fucking snothvalp!

Lukket for kommentarer.