Die Dumme Dänen

Det delvist statsejede Post Danmark skal ikke plukke danskerne med skyhøje renter på tvivlsomme forbrugslån, mener Socialdemokraterne.

fpn

Socialdemokraterne (og her mener jeg alle politikere i folketinget) synes det er ok når staten stjæler 80% af den værdi en produktiv borger fremstiller ved sit arbejde. Men samme borger borger må ikke, helt frivilligt, låne penge som det passer ham.. Udover det komplet sindsyge i at staten driver et distributionscenter (i uhæderlig og uretfærdig konkurrence med ærlige erhvervsdrivende), er det skræmmende at socialdemokraterne er så fascistoide at de tror at de er bedre end samtlige borgere i landet, til at varetage en fornuftig administration af folkets private ejendom.

Nu kommer den første “meningsundersøgelse” så nok snart på statsmagtens propaganda afdeling (DDR). Jeg tror den kommer til at se ca sådan ud:

Er det OK at PostDanmark opkræver ågerrenter ?

Ja – 3%
Nej – 91%
Ved ikke – 6%

Danskerne er desværre bare for dumme til at opdage at de bliver manipuleret ind i endnu mere statslig formynderi – ligemeget hvad de vælger.

3 Replies to “Die Dumme Dänen”

 1. Nu ville det jo have klædt kilden og politikerne, at pointere at PostDK ikke udbyder lån, men blot formidler andres lån. Som talsmanden for PostDK udtaler, tager de ikke stilling til betingelserne, da de mener det er en sag mellem Handelsfinans og kunden. Hvilket da naturigvis er rigtigt.

  At folk med rod i økonomien, ikke magter at holde sig fra blankolån, er da deres egen sag.

  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves… 😉

  Vi voksne mennesker må have friheden og ansvaret over vores eget liv, og den frihed inkluderer også muligheden for at dumme os gevaldigt og ansvaret for konsekvenserne.

  Tager du først ansvaret fra folk, så vil deres opførsel hurtigt afspejle dette. Og så bliver det nemt, en selvopfyldende profeti. Sådan er det med børn, men såsandeligt også med voksne.

 2. gid socialdemokraterne ville nøjes med at låne deres egne penge ud i stedet for at fratvinge andres midler for så at stille billige lån tilrådighed. Nå nej, så ville de jo ikke være socialdemokrater.

 3. “Socialdemokraterne (og her mener jeg alle politikere i folketinget)”

  Præcist! “Højrefløjen” og “venstrefløjen” er alle sammen varianter af socialistiske demokrater.

Lukket for kommentarer.