Velstanden smuldrer.. hurra !!

Vi troede lige, at det gik så godt i Danmark: stærk økonomi, faldende ledighed og flere penge end nogensinde før til privatforbrug.

Men når vi sammenligner os med andre OECD-lande, er vi stille og roligt på vej ned fra en topplacering til en midterplacering, når det gælder velstand…

….»Vi fokuserer meget på arbejdsmarked og lav ledighed lige nu. Men vi er tilbøjelige til at overse, at vi stadig har en meget stor gruppe i den erhvervsaktive alder. De står uden for arbejdsmarkedet på passiv forsørgelse, hvad enten de er syge, på førtidspension eller bistandshjælp. Hertil kommer efterlønnen, som jo slet ikke findes i eksempelvis Sverige. Det betyder, at det samlede arbejdsudbud i Danmark ikke er så højt, som vi går rundt og tror. Desuden arbejdes der ikke så mange timer,« siger Jens Lundsgaard.

epn

Hurra for sammenbruddet, må det hellere komme før end senere – så kan danskerne lære forskellen mellem velstand og velfærd.

One Reply to “Velstanden smuldrer.. hurra !!”

  1. UDen at kende din alder Allan, så tror jeg ikke der sker noget, før vores forældres generation er lagt i jorden.

    Et sambrug med den nuværende røde befolksningssammensætning, og vil bare høre ting a’la:”Det er i tider som disse, at vi må være solidariske!….”

    Når mine penge stjæles, til ære for arbejdsduelige efterlønnere og drankeren ovre ved købmanden, så er solidaritet ikke det første ord jeg kommer i tanke om…..

Lukket for kommentarer.