Socialdemokraterne svigter sine kernevælgere

En ny karakterregel gør det muligt for mindre effektive studerende at overhale de flittige i kampen om studiepladserne. Socialdemokraterne, der oprindeligt foreslog reglen, er nu klar til at afskaffe den.

180

Nu har socialdemokraterne i over et århundrede arbejdet for de dumme og de dovne – skal det virkelig slutte nu ?

One Reply to “Socialdemokraterne svigter sine kernevælgere”

  1. Haha, det er der vist ingen som tror på. Kirsten Brosbøls kommentar viser jo også, at sosserne ikke vil gøre noget selv, men da måske kunne tænkes at stemme for en afskaffelse, hvis de da bliver spurgt. Hvem skal i øvrigt spørge? Den nuværende regering arbejder jo også for de dumme og dovne. Næh, man skal nok ikke forvente, at der sker mere i den sag.

Lukket for kommentarer.