Et Ayn Rand citat til Naser Khader

comical_naser.jpg

Bankchef Lars Seier Christensen tilslutter sig Ny Alliance og vil være aktiv i partiets kulisser. Målet er at gøre partiet mere spiseligt for liberale danskere.

Lars Seier Christensen er en mand med tyngde i min verden, og hans indmeldelse skærper min interesse for NA projektet.

Lars Seier Christensen kan hjælpe os med at genopbygge troværdigheden,« siger Naser Khader og tilføjer:

»Noget, som jeg ved, som offentligheden ikke ved så meget om, er, at Lars er gift med en farvet og har en multikulturel familie. Han har også givet en hel del indvandrere chancen i sin virksomhed.«

“….gift med en farvet…” !! Tag dig sammen Naser, man krummer jo sine tæer over dig. Gir det øget troværdighed at være gift med “en farvet” ? Fuck hvor imbicilt ! Og hvis Naser tror at LSC giver nogen en chance i Saxobank pga af deres hudfarve, så burde han læse en af de eksemplarer af Atlas Shrugged som LSC deler ud af. Da jeg ved at Atlas Shrugged er bygget ind i Saxobanks værdigrundlag, tør jeg godt påstå at Saxobank kun ansætter på baggrund af kvalifikationer. Intet andet. Naser skal være glad for at man ikke gør det samme i politiske partier, så var han nok arbejdsløs.

Berlingske

“A genius is a genius, regardless of the number of morons who belong to the same race — and a moron is a moron, regardless of the number of geniuses who share his racial origin.”

Ayn Rand

7 Replies to “Et Ayn Rand citat til Naser Khader”

  1. Jeg kan halvt følge Khader i den sidste del…. For folk af fremmed herkomst, KAN jo have særdeles svært ved at få jobs, selv med gode kvalifikationer. Så i det lys kan man jo godt sige, at de virksomheder som selvom de ansætter dem på deres kvalifikationer, alligevel modsat de andre steder giver disse mennesker en chance.

  2. Khader har ikke partilederformat efter min mening, og NA var bedre tjent med at han smilede til de kvindelige marginalvælgere, kyssede nogle babyer, holdt sin mund lukket og overlod førertrøjen til Anders Samuelsen

  3. Det kan vi ikke være uenige i. Jeg så også helst, at Samuelsen kom mere i spidsen, og Khader gik i mesterlære hos ham… 😀

  4. Allan, som et lille kuriosum hed SAXO Bank engang Midas – hvor kommer det navn mon fra?

  5. Jeg talte med Lars Seier Christensen i dage (i forbindelse med udgivelsen af Atlas Shrugged), og han sagde, desværre, at han ikke havde læst Atlas Shrugged da de navngav Midas.

Lukket for kommentarer.