De Samvirkende Lukkelovsfascister

John Wagner er manden som skal bestemme hvornår du køber 2 liter letmælk.

John Wagner, som er direktør for De Samvirkende Købmænd frygter, at det vil give dødsstødet til en stor del af de mindre butikker rundt om i landet, hvis den enkelte butiksejer selv kan bestemme, hvornår der skal være åbent.

avisen

De Samvirkende Købmænd arbejder for at du ikke selv skal bestemme hvor og hvornår du skal foretage dine indkøb. Det kan kun være fordi de ikke mener at de kan klare sig i et frit marked og skal kunne tvinge dig til at betale for et ringere produkt.

Hvis du handler hos DSK medlemmer bruges DINE penge til at lave politisk lobbyarbejde imod dit eget frie valg.

Her er medlemmerne af DSK:

* 7-ELEVEN
* ABC-Lavpris
* Aktiv Super
* ALTA
* Dagrofa S-Engros
* Focus
* KWIK SPAR
* Løvbjerg Supermarked
* Merko
* REMA 1000
* SPAR
* SuperBest
* SUPER SPAR

Hvis du selv vil bestemme over dine indkøb, så undgå disse lukkelovsfascister.

3 Replies to “De Samvirkende Lukkelovsfascister”

  1. For mange kan det virke formynderisk at man har en lukkelov, men der er faktisk en grun til det, og det er ønsket om at flest mulig har mulighed for at handle dagligvarer i likale butikker, hvilket har betydning specielt for dem der ikke er så mobile( ikke selv har køretøj) d.v.s. oftest ældre.
    at afskaffe lukkeloven, bevirker at de butikker der har mulighed og råd til at have personale på alle tider af døgnet. der er vel ingen der tror på at fordi butikkerne har længere åbningstider, så får folk flere penge at købe for, d.v.s. man flytter forbruget fra lokal butikker, der ,indrømmet, ofte er lidt dyrer at handle i.
    Man kan jo i og for sig se på den debat der rejser sig, hver gang man bare overvejer at flytte en skadestue, lægevagt, eller sygehus, så der der ingen ende på protesterne, det der dog heldigvis forholdsvis sjældent at der er behov for at komme disse steder, hvorimod man som oftest har brug for at komme i sin dagligvarebutik min. 1 gang om ugen.

  2. @Kurt.. Du lever i en planøkonomisk drømmeverden.. Jeg har boet i USA og jeg oplevede ALDRIG at mangle indkøbsmuligheder nogen steder. Du skal bare klappe i og blande dig udenom – så finder vi selv ud af det med indkøbene.

Lukket for kommentarer.