Skatteyder: Udlændinge har kostet mig en halv million

Afvist par: Udlændingeservice har kostet os en halv million

Et ufrivilligt udlandsophold i en luset lejlighed på vand, brød var, hvad Udlændingeservices dårlige vejledning kostede Maria og hendes mand Atila…..

…..Hvorfor skal I have erstatning?

»Fordi vi har været igennem helvede. Fordi vi har lidt. Fordi jeg i den situation, vi var i, kunne have mistet mit barn«, siger Maria José Silva Granja.

Samarbejdspolitiken

Jeg vil gerne vide hvorfor jeg skal betale for jeres problemer ? Betaler I for mine ?

Og så vil jeg gerne vide hvor udnyttede skatteydere kan søge erstatning..

4 Replies to “Skatteyder: Udlændinge har kostet mig en halv million”

 1. Hvem skal betale for statens ugerninger?
  Derfor foreslår jeg følgende:

  Hver gang en borger forulempes af staten, skal staten betale erstatning. Pengene til erstatningen udredes ved at fyre en offentligt ansat, og når hele erstatninger er betalt, går besprelsen fremover til permanente skattelettelser.

  Da staten stor set ikke bestiller andet end at forulempe borgerne vil vi med denne metode kunne afvikle hele den offentlige sektor på én uge.

 2. Undrer mig over holdningen om, at det er ministeriets opgave, at informere om huller i loven?. Hvis jeg vil finde ud af, hvordan man slipper for at betale skat, så spørger jeg da heller ikke SKAT?!.

 3. @Kenneth
  Lov er lov, og det er den de offentlige myndigheder skal følge. I den sammenhænge kan man ikke tale om “huller” i lovern.

  Det er også de offentlige myndigheders pligt at vejlede i loven. Mht. skat er der mange revisorer, som ringer til SKAT for at få information om gældende ret. At det så også er en god idé, at gøre sig sine egne overvejeler er en anden sag. Men det ændrer ikke ved, at myndigheden har pligt til at vejlede.

Lukket for kommentarer.