VIP behandling til kammerat Kjærsgaard

Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, blev onsdag indlagt på Roskilde Sygehus og efterfølgende scannet og undersøgt.

JP

Politbureaumedlem Pia Kjærsgaard nyder sandelig godt af at være en af de største pinger i totalstatens øverste sovjet. Undertegnede skulle vente i månedsvis på en scanning, og fik den foretaget privat – betalt af min egen private forsikring.

Tankerne glider hen på bogen om Kammerat Napoleon:

Citat: Alle er lige, men nogle er mere lige end andre!

Alle i folketinget er en flok ulækre socialister, og PK er deres dronning.

19 Replies to “VIP behandling til kammerat Kjærsgaard”

 1. Så er der lidt nyt i særbehandlingen…

  https://www.bt.dk/article/20080806/politik/80806070/

  Pia overflyttes til riget for at få en 3. scanning inden for 12 timer, man skal jo være helt sikker. Jeg husker, at jeg inden for den sidste måned, har siddet op til flere gange og mange timer på hospitalet og ventet på en sølle scanning…hurra for velfærds Danmark.

 2. Sally: Det er bare langt ude. Du og jeg er bare slaver i Pia’s velfærdshelvede, og skal bare arbejde, aflevere og holde kæft – så Pia, og hendes hær af uduelige nasserøve i Den Danske Folkesocialistiske stat, kan få uden at yde.

 3. Normalt er jeg ikke uenig med dag, Allan.

  Men her er du sprogligt hoppet over til EHL!

  Det må du naturligvis selv om, men jeg havde ikke troet det om dig, for det er for ubehageligt.

  Man kan sagtens dele verbale øretæver ud uden at forfalde den utrolig dårlige sprogbrug, som f.eks. EHL gør brug af.

 4. Mit sprogbrug er helt med overlæg. Pia er et politbureaumedlem af værste marxist skuffe. Hun fortjener man taler til hende som de gør i EHL.

 5. Det her indlæg klæder dig ikke Allan. Jeg er enig med dig i meget, og når jeg ikke er – så værdsætter jeg din originale stil.

  Men her går du efter min mening over fuldstændig samme grænse, som Keld Albrechtsen gjorde da han gav Fogh en skråt-op-finger på valgaftenen.

 6. På Region Sjællands Sygehus i Holbæk varer det over 2½ døgn, før patienter med mistanke om blodprop eller hjerneblødning kan blive scannet i hjernen, selv om scanningen tager under 5 minutter. Før scanningen er foretaget, kan behandlingen ikke igangsættes.
  Det rager de kvajpander, der går for at være læger og sygeplejersker en papand.
  De er totalt ligeglade med patienternes ve og vel.
  Patienter i Holbæk bliver IKKE bagefter overført til Rigshospitalet for at give dem den bedste behandling.

 7. Thomas ! Forklar mig hvor hun skal scannes 3 gange på 12 timer baseret på en mistanke – og andre må vente i måneder, eller benytte private forsikringer.

  Citat: Alle er lige, men nogle er mere lige end andre!

  Er det ikke socialisme i en nøddeskal ?

 8. “Undertegnede skulle vente i månedsvis på en scanning, og fik den foretaget privat – betalt af min egen private forsikring.”

  Helt urimeligt – og uforståeligt. En scanning af dit hoved burde stå øverst på dagsordenen !

 9. Særbehandlingen er til at få øje på. Animal Farm.

  Men til forskel fra din skanning Allan, så er dette akut, og akutte tilfælde kommer før i køen. Men ja, jeg har selv ligget på hospital i voldsomme smerter i mange mange timer i det lorte-offentlige syge væsen. Det var ikke sket hvis jeg hed Pia Kjærsgaard, Prins Joachim eller Marianne Jelved. Eller hvis jeg havde været overlægens søn for den sags skyld.

  Selvom jeg er uenig med Pia K i økonomiske og frihedsmæssige spørgsmål, så er hun vigtig i forhold til islam-spørgsmålet. Et spørgsmål som er helt essentielt.

 10. Kære Allan

  Du burde rette din vrede over de elendige forhold derhen hvor den burde være:

  til de mange politikere der for Danskernes skattemidler sørge for at integrationsudgifterne stiger og stiger!

  Til de politikere der medvirker til, at EU har taget 73.000 fhv. palæstinensiske offentlige ansattes pensioner på bl.a.VORES skuldre, idet vi fra 1. mart i år startede med at financiere deres pensioner!

  Til de politikere der lige har doneret KOSOVO 1.2 BILLIONER EU – taget fra de Europæiske skatteydere.

  Og ikke mindst de milliarder af Euro EU hvert eneste år sætter ind på Palæstinensernes konti – og læg vel mærke til pensionerne til de 73.000 ikke er inkluderet i det beløb!

  Hvor stor tror du vores omkostninger er i dag i forbindelse med forsøgnene på at integrere tilvandrerne fra de Arabisk/islamiske lande er :

  + – 100 milliarder kroner om året ?

  Apeacement og godgørenhed koster efterhånden danskerne kassen !

  Til gengæld får vi flere uintegrerbare muslimer herop så skruen uden ende på de skattepalgede d anskere kan fortsætte – og de der bliver derhjemme i f.eks. palæstina stiller med jævne mellemrum og beder om at få tilsendt flere penge.

  DET er, bl.a., hvad Kjærsgaard gerne så stoppet !

 11. Vivi.. Det er en omgang vås. Det er SMÃ…PENGE der bruges på indvandringen sammenlignet med hvad der bruges på DF’s uduelige vælgere. Vi skal ikke forsørge kutteklædte typer fra den mørke middelalder, det er vi helt enige om – men hvis du kikker på hvad verdens højeste skattetryk bruges til, så er det hovedsageligt OMFORDELING til de typiske DF vælgere. Efterlønnere, førtidspensionister, og andre der lever af penge stjålet fra de produktive.

  Fakta i dag er at der kun står et parti i vejen for skattelettelser og det er DF. DF kræver ved hver eneste finanslov nye udgifter til de uproduktive og DF er dem der blokerer for afskaffelse af topskatten.

  Svar mig på følgende Vivi.. Hvorfor er DF imod afskaffelse af topskatten ? Er det fordi det giver mere indvandring ?

 12. En formand for et parti, der leverer stemmer til Regeringen skal selvfølgelig have særbehandling i sundhedsvæsenet. Det kan jeg ikke se noget socialistisk eller forkert i. Det samme gælder, hvis det drejede sig om Statsministeren. Principielt er det jo landets politiske stabilitet eller statens sikkerhed, der er truet i sådan en situation. Jeg har ikke sagt, at behandlingstiden for almindelige mennesker af den grund skal være længere end de allerede er.

 13. Hvorfor ialverden det Thomas ? Hvad rager det mig om PK lever eller dør ? Jeg er da ligeglad, men hvis jeg ikke afleverer 80% af mine penge – sender de uniformerede håndlangere ud for at hente mig og sætte mig i fængsel. Hvis jeg derimod selv (gud forbyde) skulle ønske at drage nytte af den værdi jeg selv har skabt, så kan jeg bare klappe i og stille mig bag i køen. Hvem har givet PK (og dig) ret til at bestemme over mit liv og frugterne deraf ?

 14. Allan-

  det kan jeg ikke svare dig på!

  Men jeg håber jeg på et tidspunkt finder ud af hvorfor .

  At du synes det er peanuts vi tildeler f.eks. Palæstinenserne og har i udgifter til den ikke-fungerende integration af uintegrerbare muslimer- hvor årsagen til den manglende integration ligger i, at de IKKE vil integreres – kan da anskues sådan.

  Men deter jo ikke gjort med de årlige beløb til dette, vel ?

  Og beløbet er heller ikke statisk, men stigende. Både det vi formidler videre fra os selv og direkte til Selvstyrets egne konti som det vi pumper ud i integrationen herhjemme.

  Vi bliver, Allan, stadig færre til at kratte pengene hjem – og der bliver stadig flere uintegrerbare der livslangt skal forsørges af Danskerne.

  Fra 2010, når aftaleforholdene i Euro-Med træder i kraft, får disse Selvstyrets befolkninger adgang til Europa under reglerne for arbejdskraftens frie bevægelighed, idet bl.a. dette områder bliver eet af vores nye Partnerlande, foruden 12 andre islamiske Middelhavslande.

  Ang. arbejdsmakredets- og arbejdskraftens frie bevægelighed kan læses i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler, Søjle nr. 4.

  Men du har ret, det ER forunderligt at DF ikke vil være med på skattelettelser- men som sagt jeg aner ikke hvorfor.

 15. PS

  Jeg glemte at anbefale disse 2 bøger:

  ” The Great Deception” af Christopher Booker og Richard North ( the secret history of the European Union.)

  ” Et Delt Folk”
  af Morten Uhrskov Jensen om

  “hvordan det kunne gå til, at et lille ensartet folk i løbet af få årtier modtog op imod en ½ million udlændinge -mange med en helt anden religion og kulturbaggrund.”

  Begge bøger er temmelig interessante.

  Men den der har gjort mig omtrent depri er Uhrskovs bog !

  For vores hjemlige politikere, minus nogle ganske få, har i den grad og det med åbne øjne solgt ud af Danmark .

  Den giver også den tanke – at det er uforståeligt at Folketingets nuværende Ombudsmands stol kan beklædes af Hans Gammeltoft-Hansen, idet det var HAM ” der var arkitekten bag den udlændigepolitik, som for alvor åbnede Danmarks grænser i 1983!”

  jeg er endnu ikke færdig med Uhrskovs bog, men jeg kan næsten ikke holde ud at læse den færdig – og jeg forstå ikke Uhrskov selv har kunne klare at nedfælde de rædsomheder som de forskellige Folketings- og regeringsmedlemmer har udgydt !

  Corfitz Ulfeldts Skamstøtte burde genrejses med disse vores samtids politikeres navne nedfældet på den.

 16. Vivi, vi er ikke uenige om alt det eurabia – denne snak handler bare om noget andet og folk må holde op med at stemme på DF fordi de tror at grunden til den høje skat er pga indvandringen. Det er det ikke. De store udgifter skyldes DF’s egne vælgere og ikke de fremmede. Vi skal ha indvandring, det skal bare være uddannede og fornuftige selvforsørgende mennesker med ønske om at leve en produktiv tilværelse.

Lukket for kommentarer.