Henrik Bjerremand Kristensen liv var 1460 dage værd.


Henrik Bjerremand Kristensen

Fire år bag tremmer. Så let slap den 16-årige dreng, der står bag et af danmarkshistoriens mest voldsomme og fuldstændigt umotiverede mord, for drabet på den 48-årige Henrik Bjerremand Kristensen.

EB

Hvad skal det koste at knuse denne mands hoved, spurgte jeg i går. Nu har vi svaret. I omsorgsstaten Danmark koster den slags 4 år med DVD, bordtennis og videre uddannelse på skatteydernes regning.

Når psykopaten, der efter min mening burde spærres inde til han døde en naturlig død, er 20 år ganmmel – vil Henrik Bjerremand Kristensens familie, og alle vi andre – igen møde voldspsykopaten ude i byen. Om 4 år er han nok blevet uddannet til socialpædagog (eller noget lignende) og så kan vi hilse på ham nede i fritten eller børnehaven, hvor han “drager omsorg” for vores børn.

Bare vent.. I løbet af dagen vil politikere fra DF, konservative og andre socialister – stå i kø for at forlange strengere straffe – ligesom de plejer – men lad jer ikke narre, det er fun og svindel. Politikerne er nemlig slet ikke interesserede i at løse disse problemer, fordi den eneste holdbare løsning er at genindføre det personlige ansvar – og det går slet ikke. For så skal folk jo selv til at bestemme, og ikke politikerne.

Slutresultatet bliver at Henrik Bjerremand Kristensen blev dræbt uden det fik nævneværdige konsekvenser, den skyldige går i praksis fri, politikerne bræger videre som de tåber de nu engang er – og vi andre vender på hvem der skal lade livet næste gang til en af totalstatens forkælede snotunger.

18 Replies to “Henrik Bjerremand Kristensen liv var 1460 dage værd.”

 1. Jeg er mere forarget over at han kun blev dømt for vold med døden til følge, end lige om det blev det ene eller andet antal år.
  Det er jo underligt at man har sådan en mellemting, for jeg kan ikke se hvorfor der bør være andet end gemen vold og så drab. Vil man åbenbart tæve nogen hæmningsløst, må man sgu også tage den fulde konsekvens hvis offeret dør. At sige det ikke var meningen at offeret skulle dø er jo en dybt latterlig undskyldning. Hvis det ikke var meningen, skulle man lade vær med at tæve løs overhovedet.

 2. Jeppe: De kan kalde det hvad de vil. Det er bare ord. Faktum er at en mand er blevet myrdet – og det har ikke fået konsekvenser. Ansvaret ligger ikke hos politikerne, for det ville svare til at overlade en elektisk hækkesaks en evnesvag – nej du, ansvaret ligger ligger hos danskerne selv der har stemt på den flok klaphatte der bestyrer Danmark

 3. Jeg er så forarget, at jeg ikke helt ved hvad jeg skal sige. Overraskende vil jeg ikke kalde dommen.

  Det siger meget om denne klamme vælfærdsstat, at man takserer fx Kurt Thorsens financielle eventyr til en 50% længere straf (hvor ingen i øvrigt led noget tab) end et overlagt mord på en familiefar.

 4. Hvis offeret havde båret en pistol kunne det måske være undgået… Denne frikendelse sætter tingene i perspektiv…

 5. Hvad skete der i grunden med nr.2 overfaldsmand. De to vidner sagde jo originalt at 2 unge mænd løb fra stedet. Rasmus Popenda er blevet dømt for at lægge hurtigt låg på sagen, jeg vil æde min hat på at politet pt. ikke bekymrer sig synderligt om at finde gerningsmand nr.2.

 6. @Mike
  Det var et stykke tid efter mordet, da han havde tilkaldt en “ven”. De nåede aldrig tilbage til liget, men løb, da de hørte sirener.

 7. En behandlingsdom på ubestemt tid er nok landets strengeste staf. Psykiatrisk behandling er jo det tætteste man kommer på lovlig tortur.

 8. Den satans idiot kan være glad for at det ikke er mig der bestemmer straffen, han blev buret inde på livstid, alså hele hans lort liv, den satan, det er så langt ude hvad det svin har gjort og opført sig på, gid vi havde dødsstraf herhjemme, så var det af med knobben nu, ingen anke eller noget.

  Og havd er det for noget svineri at han max. kan få 8 år, så er det danske retssamfund fadme rødden, jeg er så harm og gal i skralden, det er en hån imod offeret at han skal slippe med 4 år eller om det bliver max. 8 år, det er for let og billigt sluppet.

 9. Jeg forslår at den samme dag det svin kommer ud af fængslet at vi sammen har lidt “sjov” med ham for vi kan jo max komme i fængsle i 4 år…Han er en nitte det kan ikke betale sig at have ham i samfundet, skyl ham ud i toilet…slå ham ihjel….det svin

 10. Jeg er så harm og forarget over denne dom. Denne sødsuppe som vi i det Danske samfund udøver over sådanne mennesker er til at få kvalme over.
  Denne psykopatiske persom skulle bøde med sit eget liv.

 11. Han er et sølle møgsvin som skulle have samme behandling selv… Typisk dansk at synes det er ih og åh så synd for denne unge mand der har haft en hård og besværlig barndom. Det er der sgu mange der har men de render ikke rundt i svamperus og hopper på hovedet af en mand til han dør af det….

Lukket for kommentarer.