Nintendo Wii – sikke noget lort !

Både Sørøver Sally og jeg elsker at spille, og har indtil nu spillet PS3. Vi kunne godt tænke os at spille lidt Super Mario i en bedre kvalitet end Sally’s gamle 8 bit, så jeg har idag købt en wii. Der gik ikke mange timer før jeg fortrød det køb. Sikke en lortemaskine.

1. Der fulgte en samling på 4 sportsspil med. CDen var så ridset at den ikke kan afspilles. Har de solgt mig noget brugt eller hvad ?

2. Købte Super Paper Mario med. Gab hvor er det røvsygt !! Man bruger ½ time i hvert kapitel på at klikke OK til noget hjernedød tekst. Spillet er grimt, kedeligt og det går mest ud på at løbe forvirret rundt og lede efter næste bane.

3. Så gik jeg ind i wii-shoppen, for der kunne man købe de gode gamle Mario spil. Først skulle man købe “points” som man så kunne handle for, hvilket SELVFØLGELIG medfører at man hele tiden har points i overskud og dermed har betalt for noget man ikke har fået. Men det bliver værre.. Når man så har købt sine points, omsat dem til nogle Mariospil, downloaded dem og sætter sig til rette for at spille dem – så bliver man guhjælpeme informeret om at man skal tilkoble den gamle controller fra halvfemserne !! Hvorfor fanden det ? Nååå jo.. de skal lige ribbe folk noget meget..

Fuck Nintendo, de svindlere ! Jeg har ejet en wii i et par timer og i aften spiller vi PS3.

Køb en Playstation 3. Det er noget der virker..

8 Replies to “Nintendo Wii – sikke noget lort !”

 1. Jeg er jo gammel truely Nintendo fan og mangeårigt medlem af Mario klubben tilbage i 80erne og 90erne. En Nintendo Wii havde længe stået på min ønskeliste. Jeg må desværre sande, at maskinen desværre skuffer indtil videre.

  Dårlig grafik i Super Paper Mario Spillet og latterlige lange tekstudvekslinger, gør trækker spiloplevelsen ned.

  Sims Pets virker lovende, men svær at styre.

  Jeg vil give Allan ret, PS3 er bedre – pyha hård indrømmelse fra en truely Nintendo fan.

 2. Hej Allan, jeg syns det er ærgeligt at du har fået en så dårlig start med wii’en, personligt syns jeg det er den bedste spille konsol på markedet, og hvis jeg skulle anbefale en ven den ville jeg ikke have anbefalet “Super paper mario” spillet, da der findes så mange andre super gode spil til den, der udnytter ‘arm-bevægelses’ konceptet i de nye controllere.

  Med hensyn til køb af de gamle spil i wii-shoppen, er det jo ikke de store summer som spillene koster, plus at man ikke er TVUNGET til at bruge den gamle controller, og sagtens kan spille dem med den medfølgende controller.

  Jeg håber du giver WII endnu en chance..

  Mange hilsner en flittig læser af din udemærkede blog.

 3. Niklas. Ja, det kan man vist roligt kalde en dårligt start. Mht controller så nægter spillene at starte før den “gamle” controller bliver koblet på. Det er sku da fup, når man ikke ikke kan spille et spil man lige har købt og har en helt ny controller.. Eller hvad ?

 4. Hej Allan,

  Super Paper Mario er ikke en del af den “rigtige” Mario-serie, deraf grafikken og det anderledes gameplay. Hvis du leder efter det rigtige Mario skal du have Super Mario Galaxy. Det ser rigtig godt ud og er et af de bedst anmeldte spil nogensinde.

  Ja, til nogen spil i Virtual Console skal du have en Gamecube- eller Retro-controller, for der er ganske enkelt ikke knapper nok på Wii-controlleren (man bevæger den jo i stedet for at trykke). Det bliver man informeret om inden man downloader, hvis man kigger efter.

 5. Hej Lasse,

  Hvis man bliver “advaret” om at man skal bruge Retro-controller – så er den godt gemt – jeg så den ikke. Tak for tippet om Super Mario Galaxy, jeg trænger til at spille noget kvaliMario 🙂

 6. Uha KvaliMario og retro controller er indkøbt, der lines up til Mario underholdning i aften.

 7. Gå ikke glip af wii sport.
  Det er det bedste ved den spillekonsol
  Man kan spille tennis (og Bokse) til man hiver efter vejret.

Lukket for kommentarer.