NA genopstanden ?

Det mindste parti på Christiansborg, Ny Alliance, kaster sit partiprogram over rælingen. Partiet vil nu være samlingspunkt for Danmarks liberale partier og afskaffe efterlønnen.

Berlingske
180
TV2
DDR
Børsen

Hvis de kan lave et solidt liberalt program, så er jeg med.

13 Replies to “NA genopstanden ?”

 1. Folk som ikke har en mening selv, men sælger sig som reklamefigurer for en til lejligheden passende opfundet mening. Lyder klamt.

 2. Har lige læst interviewet med de herrer samuelsen og khader på 180grader, og faldt over dette stykke:
  Og så remser Ander Samuelsen nogle af de liberale reformforslag op, som Ny Alliance nu vil sætte på dagsordenen: En dagpengereform der både reducerer dagpengeperioden og lader udbetalingen falde over tid. En revurdering af førtidspensionisternes arbejdsevne for at finde ud af, hvem af de 230.000 førtidspensionister, der måske godt kan yde en indsats på arbejdsmarkedet. En reform af den offentlige sektor, så borgerne kan få mere for de skattekroner, de lægger i skat. En fremskyndelse af den planlagte forhøjelse af pensionsalderen til 67 år. Et opgør med efterlønnen. En afskaffelse af ferielovgivningen og lukkeloven. Brugerbetaling i sundhedsvæsenet.

  “Hvorfor kigger vi ikke på vores sundhedssystem i det hele taget og spørger os selv: Når vi var nummer et i starten af 70’erne i Europa, og når vi i dag er blevet overhalet af portugiserne, kan det så være, at den hellige danske model har spillet fallit?” siger Anders Samuelsen.

  En skam at det er khader og ikke samuelsen der er partileder, men sådan er det nu engang. Men de er på vej den rigtige vej.

  @kimpo
  Du taler om Venstre, Konservative og DF? For det gør de på dagligt basis.

 3. De “borgerlige” sosser samt deres gammel socialdemokratiske støtter har svigtet så mange gange at jeg frem til næste valg vil klappe når NA siger noget fornuftigt (læs liberalistisk) og overse enhver bummert som må komme fra dem.

 4. Interviewet på 180grader, virker på mig ret lovende.

  Jeg smilede også den dag Seeberg gimpen skred, hende har jeg aldrig været fan af.

 5. Ak ja Jørgen Poulsen, vores allesammens godhedsapostel, var godtnok heller ikke det store hit.

 6. Nej, V, K og DF er ikke så utroværdige og omskiftelige som den lille reklamesøjle, der kalder sig NA. Og det mener I heller ikke selv, når jeres frustrationer lige er dampet af. Tænk jer dog lidt om. NA var ren totalitarisme for få måneder siden, på et plan, hvor VKO slet ikke kunne være med. Seeberg, Aamund, Poulsen. Hvordan mon de er i overmorgen?

 7. Kimpo. Jeg tror nærmere at din modvilje mod NA skyldes at de måske nu (efter tosserne er væk) vil kunne samle liberale vælgere og skubbe DF ud på sidelinien – hvor de hører til.

Lukket for kommentarer.