Beskattet af sit eget fedt

En virksomhed ville belønne en kæmpeindsats fra en medarbejder, der var blevet alt for stor. Han tabte sig rigtig mange kilo, men så fik han brug for at komme af med for megen overflødig hud.
Svær kamp

Operationen til 90.000 kr. tilbød virksomheden at betale, for chefen ville støtte sin medarbejders svære kamp og store sejr. Operationen var afgørende for mandens velbefindende og trivsel og blev kaldt en betingelse for at kunne fortsætte i jobbet.

Men – tilbuddet kom ikke som led i en af de sundhedsforsikrings-ordninger, som mange firmaer har fået. Disse ordninger er et generelt led i personalepolitikken og rummer en attraktiv skattebegunstigelse

epn

Man måber, men det er sandt. I tyveknægtesamfundet bruger staten gerne millioner på at fede skal behandles med værdig – og horder af bedrevidende socialister fabler løs om hvad du skal og burde gøre. Men et ultimativt krav fra disse apostle er at det foregår i statens regi. Hvis nogen på eget initiativ løser et problem, bliver de straffet af totalstatens håndlangere med det samme.

I Danmark ejer staten også fedtet på din krop, og hvis du fjerner det udenfor en statsautoriseret ordning – vil du blive straffet med brandbeskatning.