Pepsi Max er fedt, og rend mig iøvrigt i røven

I et svar til Folketinget slår videnskabsminister Helge Sander (V) nemlig fast, at det er i strid med markedsføringslovens § 4 ikke at gøre det helt klart i sin blog, at man har fået penge for at skrive om et produkt.

Derfor har forbrugerordfører Benny Engelbrecht (S) skrevet til Forbrugerombudsmanden Henrik Øe for at få ham til at undersøge sagen nærmere.

Pol

Pepsi Max er et fantastisk produkt, og jeg drikker det hver dag. Det smager fantastisk, kvikker mig op og så er det helt fri for sukker. Jeg opfordrer alle til at prøve det.

PS: Fuck dig Helge – og fuck dig Benny, jeg skriver fandme hvad det passer mig på min blog. Sådan et par små lusede overvågningsfascister som jer 2 kan rende mig i røven..

Pepsi Max

4 Replies to “Pepsi Max er fedt, og rend mig iøvrigt i røven”

  1. Ad. Troede oprigtigt talt ikke der var nogle der for alvor kunne lide det skidt ? Næh, så hellere give mig en alminelig cola efter en lang løbetur. Det ved man satme hvad er 🙂

  2. Fandme typisk at de politikersvin blander sig i ting som overhovedet ikke rager dem.

    Allan – give ’em hell!!!

  3. Bare send jeres penge til mig, så skal jeg sørge for at jeres produkter bliver skamrost på blogs over hele verden – og der er ikke en skid Helge og Benny kan gøre ved det. De er undermålere, smid dem overbord igen. Hurra for internettet og hurra for globaliseringen.

Lukket for kommentarer.