6 Replies to “Rygestjernen”

 1. Der er dømt Godwin:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Godwins_law

  Man kan godt kritisere Sundhedsministeriet og rygepolitikken i Danmark uden at bagtellisere nazismen samtidigt.

  Et mennesker der kan sin historie kan ikke tage sammenligningen seriøst. Et histoieløst menneske vil få opfattelsen af at nazismen ikke var mere alvorligt end et rygeforbud.

 2. Hold da kæft hvor er den Godwin trættende.. Den link er nok posted på skattetryk 50 gange. Pga Godwin må ingen nogenside mere påpege fascistoide tendenser.. Hvis ikke Hitlers anti-ryge program må sammenligenes med det danske (selvom de er stor set identiske) så ophører al fornuft da. Tag en slapper med ham Godwin, jeg synes sammenligningen ligger lige til højrebenet.

 3. Hvor har du fået den idé at jeg kritiserer sammenligningen af Hitlers anti-ryge-program og det danske?

  Jeg indrømmer at jeg ikke er tydelig i hvad jeg kritiserer, men når nu overskriften er RYGESTJERNEN og en henvisning til den gule Davidstjerne, kunne det så ikke tænkes at min kritik var rettet derhen?

  Men nu har du taget skridtet videre og illustreret en artikel om rygepolitikken med et billede af Auschwitz, og så er denne post pludselig uinteressant.

 4. Og kravl ned fra korset, og drop offer-rollen. Hvorfra kommer du hen til perler som:

  Pga Godwin MÃ… ingen nogenside mere…

  Hvis ikke Hitlers anti-ryge program MÃ… sammenligenes…

  Hvem siger at du ikke må det? Jeg gr i dialog med dig omkring at du vælger at gøre det, og straks springer du op på et kors og siger ‘jeg MÃ… ikke’ som et andet offer.

  Slap af. Selvølgelig må du sammenligne nazismen og den danske sundhedspolitik. Hvorfor skulle du ikke måtte det?

 5. Meget dygtigt.. Nu drejer du mit angreb mod fasciststaten Danmark, til at jeg bagataliserer nazismen og er et stakkels offer 🙂 Den var ellers god.. Hvis du tror jeg opfatter særlige mange (inkl mig selv) som ofre, så burde du læse bloggen lidt oftere..

 6. Jeg har aldrig givet udtryk for at du opfattede ‘særligt mange (inkl. dig selv’ som ofre.

  Jeg har givet udtryk for at du bruger offer-retorik om dig selv (og ingen andre) med dine grundløse ‘hvorfor MÃ… jeg ikke’-udsagn.

Lukket for kommentarer.