Bling bling til Tanzania

De 600 millioner kroner, som Danmark hvert år giver i ulandshjælp til Tanzania, skal nu være med til at dække et gigantisk hul i landets statskasse.Tanzania har nemlig mistet 1,3 milliarder kroner i en af verdens største korruptionsskandaler.

Først tømte Tanzanias nationalbankdirektør, Daudi Balali, i december sidste år landets pengekasse for 600 millioner kroner og flygtede til USA. Og i foråret måtte Tanzanias premierminister, Edward Lowassa, og tre andre ministre gå af efter svindel for 700 millioner skattekroner.

avisen

Det er ubegribeligt hvad man skal finde sig i som dansk skatteyder.. Danske politikere er en flok uduelige klaphatte.

5 Replies to “Bling bling til Tanzania”

  1. Anna – Dansk Folkeparti har i hvert fald en stor del af skylden for al den velfærd, der godmodigt deles ud til højre og venstre. Der er jo snart ikke en gruppe, de ikke gerne vil kaste penge efter, de er de værste socialdemokrater – der selv tror de er borgerlige. Men okay der er fandme (undskyld bandeordet) heller ikke ført meget borgerligt politik herhjemme de sidste 7 år. Men Dansk Folkeparti skal lade være med at pudse deres glorie hele tiden – man ikke dele ud til højre og venstre og tro, man rent politisk hører til på højrefløjen.

    Jeg får kvalme af jer – og det er ikke på grund af jeres udlændigepolitik, som man andre himler og vender det hvide ud af øjne af – nej det er jeg dårlige forklædning som socialdemokrater.

Lukket for kommentarer.