Gæt hvem der er i posen ?

Slid hårdt med bøger for at dygtiggøre dig til dit fag, og du skal betale skat af din løn. Gør en storslået opfindelse, og du skal betale skat af din indtægt på den. Men bliv dygtig til en sportsgren, og så skal du slippe for at betale skat af dine præmiepenge. Det mener kulturminister Brian Mikkelsen, som havde en glædelig meddelelse til Danmarks medaljevindere, da de i aftes vendte hjem fra OL i Beijing: De skal ikke betale skat af deres præmiepenge, sagde han ifølge Ritzaus Bureau i en tale til dem, og atleterne brød ud i jubel.

180
Børsen
EB
Pol

Inde i posen har jeg placeret en af Danmarks mest talentløse og selvpromoverende tågehorn. Gæt hvem denne person er, inden hans flotte hår brænder af – og vind skattefrihed for en eller anden ligegyldig fritidsbeskæftigelse.

One Reply to “Gæt hvem der er i posen ?”

Lukket for kommentarer.