Revolutionerende nyt dansk koncept

Det skal være slut med voldelige utilpassede børn og unge, der hærger gaderne, fordi kommunerne ikke griber ind. Det mener Karen Jespersen.

BT

Gammelkommunisten og avantgarde-politikeren Karen Jespersen har udtænkt et nyt koncept til bekæmpelse af unge kriminelle. De skal stilles til ansvar !! Jeg er rystet i min grundvold og vil følge denne nye ide, for at se hvad det i realiteten bliver til.

3 Replies to “Revolutionerende nyt dansk koncept”

 1. Der vil blive nedsat en kommission til udarbejdelse af et kommissorium omkring
  “kriminelle unges ansvar”. Dette kommissorium bliver herefter sendt videre til en kommission (hvor karens gamle venner sidder) der udarbejder en rapport (med konsulenthjælp fra deres gamle venner). Med udgangspunkt i denne rapport laver karens embedsmænd et udkast til en lov omkring “at stå til regnskab”. Herefter skal denne lov igennem folketinget. Dette ender med at der bliver vedtaget en lov om 2-3 år der giver mulighed for at unge kan stilles til ansvar for deres handlinger.

  Alt dette er selvfølgelig ligegyldig fordi kommuner ikke gider bruge det, men heller vil bestikke de unge med et hus.

  Man undres over hvorfor vi har verdens højeste skattetryk…

 2. JAMEN, hvad nu med den lange tradition for humanisme her i landet?

  Hvad med Danmark.

  Hårde tider venter unægteligt forude.

  De kriminelle skal stilles til ansvar for deres handlinger..JEG ER RYSTET!

Lukket for kommentarer.