Fogh er værre en Nyrup

output.gif

Regeringens finanslovsforslag lægger op til en vækst i det offentlige forbrug på 1,1 pct. eller 5 mia. kr.

“Det er 120 pct. mere, end det Nyrup lagde op til i 2010-planen, hvor væksten kun skulle være 0,5 pct. Lige så opsigtsvækkende er det, at regeringen allerede i 2009 har stødt hovedet imod sit eget udgiftsloft,” siger cheføkonom Mads Lundby Hansen, fra den liberale tænketank Cepos.

Børsen

Lad os få socialdemokraterne tilbage..

3 Replies to “Fogh er værre en Nyrup”

  1. Socialdemokraterne tilbage er måske lidt drastisk. Det kan jo være at regeringsmagten fanger dem medens deres slingre kurs er endnu længe ude på venstrefløjen end VKO (hvis det ellers er muligt at være mere betonsocialdemokratisk). VS (tidligere kendt som Danmarks Liberale Parti) har svigtet det liberale i en grad, som gør det umuligt for NA at dumme sig nok til, ikke at få min stemme til næste valg.

Lukket for kommentarer.