Betal selv, din sæk


DF: Krav om flere penge til ældre

Det er ikke rimeligt, at pensionister skal rammes af stigende fødevare- og energipriser. Der skal sættes 600 mio. kr. af til den gruppe på finansloven, siger DF

Berlingske

Rimeligt ? Jeg synes alle mennesker skal have dækket deres stigende udgifter fra Pia’s private pengepung. Fuck hvor jeg dog foragter græshoppegenerationen og deres lakajer.

4 Replies to “Betal selv, din sæk”

 1. Vi betaler mindst 100 mia. årligt til muslimer – det samme koster en ny bro over Kattegat.
  Er de det værd?

  Pesionisterne i dag, er de generationer, der gennem deres liv har betalt Danmarkshistoriens allerhøjeste skatter?
  Er de ikke en værdig alderdom værdig?

  falkeøje

 2. Stop nu det sludder.. De fleste er stenrige.. Jeg bor ved siden af mange af dem. Den generation overtog et gældfri lavskatteland, og har forvandlet alle omkring dem til skatteslaver. De fortjener ikke en skid.

  Lad os håbe de snart krasser af, så vi kan få nyt blod til landet.

  Jeg er helt færdig med at have nogen sympati for dem fra nu af.

 3. Allan –

  du er altså helt ude i hampen med din vurdering af Folkepensionisterne på baggrund af de du kender fra dit nærområde!

  Hvad med at læse Falkeøjes indlæg eengang til ?

  Af og til virker det som om du er skide ligeglad med folk der ikke har haft den samme held i sprøjten som bl.a Den Kreative Klasse.

  Før i tiden blev et udtjent og dermed unyttig produktionsdyr trukket om bag laden og aflivet.

  Men selvfølgelig, dette kan man også gøre på den humane og langsomme måde ved at sørge for at de gamle, der er afhængig af en Folkepension, ikke får en pfennig mere end til overlevelse.

  Er det også et del af liberalisen ?

 4. Rockwool fonden har dokumenteret at den generation som har haft størst nettoprovenu fra velfærdsstaten er årgang 1915 – 1930. De har haft størstedelen af deres aktive arbejdsliv i lavskat perioden mens de har hævet de stadigt højere offentlige ydelser efter arbejdslivets afslutning. Så 68erne er faktisk ikke så forgyldte som de beskyldes for.
  Generationerne født i 1970erne har godt nok en højere levestandard, men er for en generel betragtning nettoydere til samfundet, hvilket ikke har været tilfældet for de foregående traditioner. Tænk over hvem det er der betaler af på den gæld som blev opbygget i 70erne…

  /Nicolai

Lukket for kommentarer.