Morten Lund ! Betal dine fucking ansatte selv.

Morten Lund: Det er fucking min skyld

Det var en brødebetynget og stærkt bevæget Morten Lund, der til formiddag orienterede medarbejderne om, hvorfor Nyhedsavisen måtte dreje nøglen om.

Business

Hey Morten,

Hvis du har råd til at brænde 100 millioner af på en idiotisk investering som en avis, så burde du også have råd til at give dine ansatte deres sidste løn selv og ikke tørre den af på alle andre erhvervsfolk og arbejdende danskere der tvinges til til at indbetale penge til ordningen.

mvh Allan

One Reply to “Morten Lund ! Betal dine fucking ansatte selv.”

  1. Unge medarbejdere er meget nemme at manipulere! De havde en overraskende medfølelse for Morten, da han gav dem den sørgelige nyhed. Morten, havde forinden gjort et godt stykke forarbejde! “De andre (aviser) bruger ufine metoder”, “De prøver alle sammen, at få os til at give op” og mange flere citater kan gives!!! De unge g naive medarbejderne følte sig derfor, som en del af Mortens sag! Om det er en psykopats værk eller bare en kynisk form for totalitær styring kan jeg ikke give et oprigtigt svar på. Løsningen kan evt. gives af psykologer?

Lukket for kommentarer.