Olien

Venstre åbner døren på klem for en dis­kussion om at bruge de stigende olie­indtægter fra Nordsøen på noget be­stemt, sådan som nu både De Konser­vative og Socialdemokraterne foreslår.

TV2

Hvad er det der får olien til at komme op til overfladen ? Er det politikernes krav, tårer og “gode” intentioner ? Er eller det hårdt arbejde, sved og knowhow ? Hvem til hører olien ? Tilhører den dem der stiller krav på baggrund af den breddegrad de er født på ? Eller tilhører den dem der henter den op ?

Jeg kommer til at tænke på den kære Francisco

Not an ocean of tears nor all the guns in the world can transform those pieces of paper in your wallet into the bread you will need to survive tomorrow. Those pieces of paper, which should have been gold, are a token of honor—your claim upon the energy of the men who produce.

Money

4 Replies to “Olien”

  1. Meget god pointe, og dejligt at blive genopfrisket på D’Anconia’s money speach…
    Havde kuldegysninger i de 10 minutter det tog mig at komme igennem den passage i Atlas Shrugged…

Lukket for kommentarer.